Când vine vorba despre make-up, detaliile sunt cele care fac întotdeauna diferența. Astfel,  dincolo de produsele de beauty premium folosite, un make-up wow are nevoie de cel puțin două lucruri: imaginația cromatică a make-up artistului și dexteritatea sa în abordarea nuanțelor potrivite.

La Cami Beauty Studio, realizăm fiecare make-up doar cu produse cosmetice ce poartă semnătura calității, după un principiu simplu: machiajul trebuie să pună în valoare frumusețea naturală.

Grija noastră pentru detalii se regăsește în fiecare pas făcut spre lookul final. Prima regulă: machiajul trebuie să fie în armonie cu trăsăturile chipului. De aceea, fiecare nuanță utilizată – de la farduri la ruj – este aleasă atât în funcție de culoarea pielii, cât și de cea a ochilor.

Mai mult decât atât, atenția la detalii începe cu alegerea cremei și a fondului de ten care pregătesc tenul pentru lookul dorit și continuă cu aplicarea lor. Fie că îți dorești un look fresh sau preferi o textură pudrată, smokey eyes sau un machiaj quite natural, frumusețea prinde conturul perfect cu pensule și creioane de beauty professional.

Fondul de ten? Întotdeauna cel potrivit! Pentru că poate face, fără nici o exagerare, minuni: acesta constituie baza machiajului și are totodată o puteri pe care le putem numi chiar magice – când este ales și aplicat corect, poate ascunde micile imperfecțiuni. Apropo, cât de repede se bronzează pielea când stai la soare și care este gradul de protecție de care ai nevoie? Sunt detalii de care ținem cont.