Beneficiaza acum de oferta noastra:

Micropigmentare si retus: 600 lei

Micropigmentare / Microblading

Tehnica de micropigmentare sprancene corecteaza si pune in evidenta forma sprancenelor sau poate acoperi cicatricile, iar tehnica  fir cu fir  imita firul de par al acestora astfel incat rezultatul sa fie unul fidel si estetic.

Fotografii micropigmentare


Preturi micropigmentare

Micropigmentare (powdering): 600 lei + Retus: 200 lei

Micropigmentare buze: 600 lei + Retus: 200 lei

Micropigmentare tatuaj vechi: intre 400 lei si 600 lei

Repigmentare: intre 400 lei si 600 lei

Indepartare Tatuaj: 300 lei
(Sprancene)

O procedura corecta de micropigmentare trebuie sa fie realizata de un specialist in make-up si in cosmetica, o persoana care sa detina cunostinte vaste in colorimetrie si sa stie ce artificii trebuiesc realizate pentru a crea simetrie, pentru a corecta o imperfectiune a fizionomie, in asa fel incat, sa scoata in evidenta frumusetea persoanei care beneficiaza de procedura de tatuare cosmetica, dar sa obtina totodata naturalete. Tehnicianul micropigmentist este o persoana care trebuie sa aiba totodata cunostinte temeinice despre fizionomia fetei, despre ten, despre structura pielii si pigmentologie.

In cadrul micropigmentarii se pot distinge mai multe tehnici printre care: ombre, shadding si powderig. Toate cele trei au in comun atat degradeurile de culori in care se lucreaza cat si imbinarea diferitelor nuante de pigmenti si transparenta controlata de presiunea mainii. Cu toate acestea fiecare tehnica din cele mentionate anterior se distinge prin diferite particularitati.

Tehnica Ombre: creeaza o imagine compacta a sprancenelor, fiind rezultatul unui echilibru cromatic creat prin procesul de trecere graduala de la o nuanta intensa la una mai deschisa. efectul este unul de fardare foarte potrivit pentru clientele ce obisnuiesc sa poarte make-up zilnic si isi doresc un rezultat accentuat si dupa vindecarea sprancenelor.

Tehnica Shading imbina impresia de fire cu un efect prafuit. Se potriveste majoritatii clientelor indiferent de forma, de grosime sau de defecte iar avantajul acestei tehnici consta in faptul ca arata perfect sau fara combinarea shading-ului cu alte tehnici precum powdering sau fir cu fir.

Tehnica Powdering se evidentiaza prin multiplele posibilitati de combinare a mai multor tehnici de micropigmentare sau microblanding, rezultatul fiind intotdeauna unul natural si placut, potrivit tuturor clientelor ce doresc sa isi imbunatateasca mai mult sau mai putin imaginea spranacenelor.