Tratamentele cu keratina

Industria de beauty este mereu in schimbare, iar tratamentele si procedurile de ingrijire si infrumusetare sunt din ce in ce mai inovatoare. In ziua de astazi, se pune mare accent pe imagine, iar un par sanatos desavarseste aspectul oricarei femei. Uneori, natura nu este la fel de darnica cu toate doamnele si domnisoarele, iar factorii externi si lipsa de timp contribuie la degradarea podoabei capilare. Daca simti ca parul tau este lipsit de stralucire, nu se aranjeaza asa cum ti-ai dori, iar varfurile sunt degradate, nu te panica. Asa cum spuneam mai sus, exista tratamente revolutionare care pot solutiona mare parte din problemele de zi cu zi ale parului.

Unul dintre cele mai populare tratamente pentru regenerarea podoabei capilare este cel cu keratina. Rezultatele sunt spectaculoase si de lunga durata. Efectele poluarii, ale stilului de viata dezordonat, ale lipsei de timp alocat ritualurilor de ingrijire pot fi combatute cu succes cu un astfel de tratament intensiv de regenerare.

Preturi keratina

Pentru a vedea preturile actualizate pentru sectiunea Coafor va rugam sa accesati aceasta pagina: Coafor – Salon Cami Lux

Cum ne gasiti ?

Salonul de infrumusetare Cami Lux se afla in Bucuresti, in complexul Prosper, zona Cotroceni – Drumul Taberei in sector 5 pe Calea 13 septembrie nr. 221-225. Ne puteti gasi usor daca vedeti reclamele din exteriorul complexului:

Ce este keratina?

Pentru a intelege cum actioneaza tratamentele pe baza de keratina, trebuie sa stii in primul rand ca aceasta substanta este de fapt o proteina speciala care se gaseste in componenta pielii, a parului si a unghiilor. Keratina ajuta parul sa fie sanatos, elastic, rezistent si stralucitor. Cu alte cuvinte, keratina este o componenta a firului de par. 

Din cauza expunerii parului la factorii de mediu, poluare si tratamente termice si cosmetice, cantitatea de keratina se diminueaza iar parul devine tern, fragil si lipsit de vitalitate. Din fericire, aceasta proteina poate fi extrasa si din alte surse naturale, cum ar fi lana curata a oilor din Noua Zeelanda, si introdusa in tratamentele pentru par, pentru a-i repara structura deteriorata.

Keratina si buclele rebele

Unul dintre cele mai revolutionare tratamente pentru parul cret, rebel si uscat este cel pe baza de keratina. In primul rand, este bine de stiut ca dupa efectuarea tratamentului pe baza de keratina, parul devine mai moale, mai stralucitor si mai sanatos.

In cazul zulufilor rebeli, keratina actioneaza ca un tratament semipermanent, care contribuie la reperarea cuticulelor de par fisurate si ale carui efecte dureaza pana la doua luni si jumatate.

Tratamente pentru par cu keratina

Daca parul tau este deteriorat, nu este placut la atingere si are un aspect lipsit de vitalitate este timpul sa incerci un tratament cu keratina

Saloanele ofera pachete de ingrijire a parului, dar aceleasi efecte le poti obtine si acasa. Tratamentele de regenerare a firelor de par cotin de regula sampon, masca intens regeneranta si seruri care au la baza keratina. Dupa aplicare, aceasta proteina patrunde in structura celulara a firului de par si repara zonele deteriorate. Parul tau va deveni vizibil mai sanatos si isi va recapata stralucirea mult dorita.