1. Suntem de părere că frumusețea nu are vârstă sau gen și nici nu trebuie să se înscrie în șabloane. Îți vom recomanda întotdeauna doar lookul care ți se potrivește 100%.

2. Credem că punctualitatea nu se demodează și denotă respect. De aceea, respectăm fiecare programare. Pentru că eficiența stilului nostru de lucru se traduce inclusiv prin capacitatea de a prelua fiecare client(ă) conform agendei.

3. Serviciile premium necesită produse de beauty premium. Nu facem niciodată excepție în ce privește calitatea produselor cosmetice folosite și recomandate.

4. La Cami Beauty Studio, ne dorim ca ai noștri oaspeți să deguste frumosul într-un ambient confortabil. Iată de ce cafeaua este din partea casei. Pentru că ne dorim să-ți trezim starea de bine de cum ne-ai trecut pragul.

5. Discreție. E unul dintre substantivele noastre preferate. Pentru că îți respectăm intimitatea dar suntem deschiși conversației. Ne pricepem și ne place să discutăm mai ales despre coafor, frizerie, comestică sau make-up.

6. Dezvoltarea continuă e modul nostru de a redescoperi frumosul și de a ne perfecționa abilitățile de hairdressing, hairstyling și îngrijire a frumuseții. Cursurile de specialitate la care participăm frecvent ne țin conectați la cele mai noi trenduri din beauty și haircare.

7. Se spune că frumusețea e în ochii persoanei care privește. Iar dacă privirea se îndreaptă către oglindă, atunci frumusețea este atât ce vezi dar și cum te simți. Pentru că frumusețea, spunem noi, e mai mult decât un look, e o stare.

8. În viziunea noastră, îngrijirea frumuseții este un mix între știință și artă. E despre matematica proporțiilor bine definite și combinații cromatice aparte.

9. Apreciem fidelitatea clienților noștri și oferim întotdeauna mixul de servicii potrivit fiecărei persoane. Este unul dintre motivele pentru care prețurile serviciilor noastre variază. Pentru că prețuim serviciile oferite și fidelitatea în mod corect.

10. Suntem pasionați de frumos. De a trăi, simți și gândi frumos. De aceea, ne propunem ca fiecare look creat în salonul nostru să fie mai mult decât o imagine: să devină o poveste despre o stare de spirit pozitivă.