Cami Lux Beauty
Dam valoare frumusetii tale !

Femeie sau barbat, te asteptam cu servicii complete, folosind exclusiv branduri de top, intr-o locatie de lux, unde piatra si cristalul se imbina pentru a ilustra forta si stralucirea unui salon profesionist. Echipa noastra de profesionisti va asteapta mereu cu caldura intr-o prietenoasa si relaxanta, pentru personalizarea serviciilor si satisfacerea exigentelor de calitate si stil. Timpul programarile si intimitatea clientilor nostri sunt respectate mereu si nu in ultimul rand, preturile sunt accesibile, pentru ca tu sa te resfeti cat mai des.
Salonul de infrumusetare Cami Lux, este aflat intr-o zona centrala pentru ca d-voastra sa puteti ajunge foarte rapid cu orice mijloc de transport.

Echipa noastra reprezinta conditia esentiala a succesului este o echipa puternica, pe care noi mizam. Acest lucru este dificil de obtinut si in cele mai multe cazuri trebuie sa te lupti pentru a o avea. Increderea, puterea exemplului si munca in echipa sunt ingredientele vitale pentru constructia unei organizatii eficiente. Salonul nostru a fost conturat pe cateva idei fundamentale: respect, calitate, stabilitate. Adaugati pasiune, comunicare si profesionalism si veti obtine o echipa de profesionisti.  Deasemenea membrii echipei sunt nerabdatori atunci cand vine vorba de cunoasterea celor mai noi tendinte si tehnici profesionale si participa la cele mai faimoase workshop-uri si seminarii dezvoltate de academii de hairdressing de top.

Fiecare membru al echipei beneficiaza de training intern continuu cat si sesiuni de cunoastere a produselor. In felul acesta ei pot oferi clientului sfaturi individuale, personalizate, servicii pe care clientii nostri selecti le asteapta. Echipa este pregatita sa intemeieze relatii exceptionale cu clientii nostri, oferind consiliere de top pentru a determina ce fel de imagine ar dori, s-ar potrivi, si orice detalii ar fi importante.

Salonul nostru este locul care ofera cele mai bune servicii de infrumusetare care sa se potriveasca nevoilor fiecarui client in parte.