Salon infrumusetare

Prin experienta, pasiune si dăruirea personalului Salonul Cami Lux, va asteapta la nobilul răsfăț de lux ! Cami Lux Beauty este un salon profesional specializat in: Coafura, Make-up, Micropigmentare, Manichiura si pedichiura, Cosmetica, IPL (Lumina intens pulsata) si Frizerie.

Coafor

Preturi coafor Cami Lux In fiecare zi punem pasiune si pricepere pentru a oferii servicii de ingrijire si infrumusetare CITESTE MAI MULT…
Salon Machiaj

Make-up

Preturi Make-up Machiajul este cel ce-ți accentuează trăsăturile frumoase, prin evidențierea ochilor, buzelor sau a pom CITESTE MAI MULT…

Coafor

Iti doresti o coafura simpla dar eleganta? Preferi buclele sau iti plac impletiturile? Visezi la o tunsoare si o culoare perfecta, ca cea din reviste, pentru parul tau? Sau vrei o schimbare de look?

Pentru toate dorintele tale exista salonul Cami Lux.
detalii coafor

 

Micropigmentare

Tehnica de micropigmentare sprancene corecteaza si pune in evidenta forma sprancenelor sau poate acoperi cicatricile, iar tehnica  fir cu fir  imita firul de par al acestora astfel incat rezultatul sa fie unul fidel si estetic.

detalii micropigmentare

 

Frizerie

Tunsoarea, styling-ul si nuantarea sunt cele trei coordonate care compun look-ul barbatului modern, aflat in cautarea unui stil perfect,  ingrijit si usor de intretinut.

Eleganta si increderea definesc stilul masculin la Cami Lux.
detalii frizerie

 

Manichiura / Pedichiura

Salonul Cami Lux iti ofera servicii de manichiura si pediuchiura pentru o imagine perfecta. Pentru unghii lungi sau scurte, french sau colorate în combinaţii îndrăzneţe, vino la salonul de manichiură şi pedichiură Cami Lux şi alege ce ţi se potriveşte.

detalii manichiura

 

Cosmetica

Sectiunea de cosmetica a saloanului Cami Lux este un loc in care orice femeie se simte pe deplin apreciata.

Este un loc in care vii daca vrei sa te relaxezi, sa fii rasfatata, sa arati mai bine si sa socializezi.
detalii cosmetica