Salon de infrumusetare Prosper

Serviciile salonului de infrumusetare din incinta complexului Prosper, reprezinta mai mult decat o modalitate de a deveni frumoasa. Colaborand cu salonul Cami Lux veti avea mereu ocazia de a beneficia de stil, calitate, creativitate, toate la preturi foarte avantajoase si competitive.

Salon de infrumusetare Prosper

Salon de infrumusetare Prosper

Optand pentru o colaborare cu salonul nostru de infrumusetare, veti avea ocazia de a va bucura de cele mai eficiente servicii. Salonul nostru se afla pe calea 13 septembrie in complexul Prosper.

Salon de infrumusetare Prosper

Salonul din complexul prosper are o poveste frumoasa, despre visele implinite ale fiecarui client, dovada ca echipa salonului poate face lumea mai frumoasa atat la propriu cat si la figurat. In acesti 7 ani de cand a fost deschis salonul de infrumusetare, au trecut pragul mii de cliente si bucuria echipei a fost ca acesteas-au intors de fiecare data cand au avut nevoie. Prin experienta, pasiune si dăruirea personalului salonul de infrumusetare Cami Lux, va asteapta la nobilul răsfăț de lux!

Servicii profesionale de infrumusetare si ingrijire:

Salonul nostru nu este doar un centru al frumusetii, este un loc al respectului fata de trupul uman, al relaxarii si al sanatatii. Serviciile noastre sunt concepute atat pentru femei, cat si pentru barbati din punct de vedere al tehnicii si al produselor diferentiate (produse profesionale feminine si produse profesionale masculine).

Salonul de infrumusetare Cami Beauty Studio se afla in Bucuresti, zona Cotroceni – Drumul Taberei in sector 6 pe Str. Strada Petre Ispirescu nr. 130.

0728 063 344

021 410 0020

 

  Folositi formularul de mai jos indiferent de ora pentru a face o rezervare sau pentru a pune o intrebare:

  Numele si prenumele*

  Adresa d-voastra de email*

  Telefonul*

  Pentru ce doriti sa ne contactati:

  Doriti sa luati legatura cu cineva anume ?

  Alte informatii necesare ?

  Program salon:

  Luni – Vineri: 9.00 – 21.00
  Sambata: 9:00 -19:00
  Duminica: 9:00 -15:00

  Localizare salon:

  Art Temple, pe Str. Strada Petre Ispirescu nr.130, București