Ai născut de curând și cauți o metodă dovedită de a-ți recăpăta corpul dorit după naștere? Atunci merită să iei în calcul criolipoliza. Aceasta este o metodă de modelare a corpului bazată pe procesul de răcire a țesuturilor, care, la rândul său, duce la activarea lipolizei țesutului adipos. După câteva tratamente, volumul de țesut adipos scade, iar astfel zonele problematice ale corpului sunt îmbunătățite.

Ce trebuie să știi despre criolipoliză?

Fiecare noutate provoacă o anumită îngrijorare. Este criolipoliza o procedură care merită efectuată? Este sigură? Nu există nicio îndoială aici. În primul rând, un specialist controlează întotdeauna procesul și intensitatea răcirii țesutului adipos. 

Această „înghețare controlată a țesutului adipos” nu afectează negativ mușchii, sistemul nervos sau alte organe, provocând în același timp lipoliza țesutului adipos. Celulele reacționează întotdeauna mai puternic la frig, iar prin efectuarea tratamentului pe anumite părți ale corpului problematice, grăsimea poate fi descompusă în elemente mai mici care pot fi îndepărtate cu ușurință din organism. 

Prin urmare, se poate spune cu siguranță că aceasta este cea mai eficientă metodă în lupta împotriva țesutului adipos în anumite locuri ale corpului.

Cui îi este recomandată această procedură?

Medicii americani lucrează de mult timp la această procedură. Criolipoliza este efectul temperaturii negative asupra celulelor adipoase. Acțiunea frigului face ca aceste celule să-și suspende funcțiile vitale. Și este momentul în care acționează propriul sistem imunitar și limfatic al organismului. Aceste celule, ca urmare a procesului inflamator, sunt îndepărtate iremediabil din organism.

Astfel, tratamentul va fi recomandat oricui se lupta cu depozitele locale de grăsime. Criolipoliza este o procedură neinvazivă care nu necesită bisturiu sau ace și nu provoacă durere. Efectele tratamentului sunt vizibile la aproximativ 5 săptămâni de la tratament.

Avantajele efectuării procedurii de criolipoliză

Acest tratament are multe avantaje care ar trebui cunoscute persoanelor indecise sau cele caută  criolipoliză păreri. Este cu siguranță o investiție bună deoarece:

  • reduce semnificativ țesutul adipos – criolipoliza permite reducerea țesutului adipos cu până la 45%;
  • este neinvazivă și nedureroasă – această procedură se efectuează cu ajutorul unui dispozitiv special, nu necesită utilizarea de ace, bisturiu sau alte instrumente care deranjează structura pielii;
  • efectele sunt rapide – modificări asupra organismului pot fi observate după primul tratament, dar se recomanda repetarea lui pentru o mai mare durabilitate. Pentru un efect mai bun, merită să combini tratamentele cu activitatea fizică regulată;
  • îndepărtează țesutul din locurile problematice – criolipoliza poate uniformiza țesutul adipos în anumite zone ale corpului, precum zona gușei, abdomen, coapse, brațe, șolduri, spate sau pe linia sutienului.

După cum se poate observa, această metodă este rapidă și eficientă atunci când vrei să slăbești și să ajungi la forma corpului de dinainte de sarcină, prin intermediul unei proceduri sigure și eficiente.