Te vei simți mai încrezătoare dacă machiajul tău arata bine !

Machiajul este cel ce-ți accentuează trăsăturile frumoase, prin evidențierea ochilor, buzelor sau a pomeților , îți va corecta imperfecțiunile și va fi rezistent pe toată durata evenimentului.

Machiaj zi gene 150 lei
Machiaj seara gene 180 lei
Machiaj Mireasa gene 230 lei
Proba Machiaj Mireasa 100 lei

Despre make-up:

Un machiaj trebuie să îndeplinească o regulă de bază, chiar dacă este făcut acasă sau într-un salon profesional: tenul trebuie să fie impecabil. Dacă tenul are imperfecţiuni şi nu este „curat”, oricât de perfect ar fi machiajul ochilor sau al buzelor, rezultatul final nu va fi mulţumitor.

Make-up artist-ul

Orice make-up artist se ocupă mai întâi de problema tenului când face un machiaj profesional. Pielea trebuie să fie curată, hidratată şi fără imperfecţiuni, să strălucească şi să emane prospeţime. De aceea, prima regulă şi poate cea mai importantă din make-up este demachierea, tonifierea si hidratarea.

Salon infrumusetare 13 septembrie

Toate femeile ştiu cât de important este demachiatul, însă din păcate multe „uită” să respecte această regulă, fie din cauza oboselii, fie din comoditate. Rezultatul acestei neglijențe este un ten uscat, tern, predispus la apariţia coşurilor şi a diverselor probleme dermato-cosmetice.

Aşadar, înaintea aplicării fondului de ten, faţa trebuie curăţată cu un demachiant, lichid sau cremos, prin mişcări uşoare pentru a nu înroşi pielea. Al doilea pas este aplicarea unui tonic, pentru a împrospăta textura feței, iar al treilea pas este folosirea unei creme de faţă, corespunzătoare tipului de ten. Ca şi un mic pont pentru îngrijirea tenului ar fi aplicarea unei măşti de faţă hidratante, făcută din ingrediente naturale, cel puţin o dată pe săptămână. Folosită cu regularitate, o mască hidratantă poate înlocui în timp crema folosită dimineaţa sau seara.

Salon infrumusetare 13 septembrie

După ce pielea feței a fost curăţată şi hidratată, se aplică o cantitate mică de bază de machiaj pe întreaga faţă şi se aşteaptă câteva minute pentru ca aceasta să se usuce. Recomandată este o bază de machiaj care are în componența sa silicon pentru că are un efect de „umplere” a ridurilor şi de matifiere.

Alegerea corectă a fondului de ten este o altă regulă importantă care trebuie respectată atunci când îţi doreşti un machiaj fără cusur. Fondurile de ten lichide sunt potrivite oricărui tip de ten. Fondul de ten se testează în zona gâtului; dacă dispare în piele, înseamnă că este nuanţa potrivită. Totuşi, pentru un machiaj profesional este indicat să se folosească un fond de ten cu silicon.

După ce baza de machiaj a fost absorbită, urmează aplicarea fondului de ten. O tehnică simplă ar fi folosirea degetului inelar, cu ajutorul căruia se ia o cantitate potrivită de produs şi se aplică pe frunte, obraji, nas şi bărbie. Make-up artiştii preferă aplicarea fondului de ten fie cu o pensulă, fie cu bureţei, dar tehnica „degetelor” este acceptată, mai ales dacă machiajul este făcut acasă şi nu ai la îndemână o trusă profesională cu pensule. Folosindu-te de buricele degetelor, întinde şi tamponează produsul până ce textura este uniformă, spre exteriorul feței şi nu invers.

În cazul, micilor imperfecţiuni, ca şi coşurile, petele, semnele sau vasele de sânge, care nu au fost acoperite cu fondul de ten, se poate folosi concealer-ul. Corectorul trebuie aplicat în cantităţi mici, deoarece acest produs este creat pentru a ascunde imperfecţiuni mici şi nu este recomandat să fie întins pe zone mari de faţă.

Ultimul pas în pregătirea tenului pentru un machiaj profesional este aplicarea pudrei. Cu o pensulă mare şi moale, se aplică o pudră translucidă în zona nasului, frunţii şi a obrajilor. Se scutură pensula de exces de produs înainte de a o pune pe piele. Pudra oferă luminozitate feței şi face ca machiajul să fie mai rezistent. Întotdeauna se foloseşte pudra pulbere, nu compactă.

Exemple din salonul nostru:

Unde se afla salonul nostru ?

Salonul Cami Lux se afla in Bucuresti, in complexul Prosper, zona Cotroceni – Drumul Taberei in sector 5 pe Calea 13 septembrie nr. 221-225.

Telefon:
021 410 0020 (receptie)
0723 6222 44 (Petcu Camelia)
e-mail: salon.cami.lux@gmail.com

  Folositi formularul de mai jos indiferent de ora pentru a face o rezervare sau pentru a pune o intrebare:

  Numele si prenumele*

  Adresa d-voastra de email*

  Telefonul*

  Pentru ce doriti sa ne contactati:

  Doriti sa luati legatura cu cineva anume ?

  Alte informatii necesare ?

  Program salon:

  Luni – Vineri: 9.00 – 21.00
  Sambata: 9:00 -19:00
  Duminica: 9:00 -15:00

  Localizare salon:

  In complexul Prosper, Calea 13 septembrie nr. 221-225 sector 5 Bucuresti.

  Cum arata salonul nostru ?

  Pentru noi acest salon are o poveste frumoasa despre vise implinite dovada ca putem face lumea mai frumoasa atat la propriu cat si la figurat. In acesti 7 ani de cand existăm ne au trecut pragul mii de cliente si bucuria noastra este ca s au intors de fiecare data cand au avut nevoie de serviciile noastre. Prin experienta, pasiune si dăruirea personalului Cami Lux Beauty, va asteapta la nobilul răsfăț de lux!

   

  [Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Salon de infrumusetare Cami Lux”]