Micropigmentare

Micropigmentarea sprancenelor

Micropigmentarea sprâncenelor este o procedură de infrumusețare prin care se adaugă pigment în piele pentru a crea un efect de sprâncene mai dese și mai bine definite. Aceasta poate fi realizată prin tatuaj sau prin aplicarea pigmentului cu ajutorul unui aparat special. Această procedură poate avea rezultate bune, însă trebuie să țineți cont de faptul că rezultatele pot varia în funcție de tipul de piele, pigmentul utilizat și abilitatea artistului care efectuează procedura. Este recomandat să discutați cu un specialist înainte de a decide să vă faceți micropigmentarea sprâncenelor pentru a vă asigura că aceasta este opțiunea potrivită pentru dvs.

Există mai multe tehnici de micropigmentare disponibile, inclusiv:

 1. Tehnica de bază: se folosește pentru a crea un efect natural de gene sau sprâncene mai dese. Se folosește un aparat de micropigmentare care aplică pigmentul în piele prin intermediul unor fire subțiri de ace.

 2. Tehnica power brow: se folosește pentru a crea un efect de sprâncene întunecate și groase. Se aplică pigmentul în piele într-un mod mai dens decât în cazul tehnicii de bază.

 3. Tehnica ombré: se folosește pentru a crea un efect de sprâncene mai deschise la vârfuri și mai întunecate spre rădăcini.

 4. Tehnica 3D sau micropigmentarea volumetrică: se folosește pentru a crea un efect de sprâncene mai pline și mai voluminoase. Se aplică mai mult pigment în piele în anumite zone pentru a crea acest efect.

Este important să discutați cu specialistul dvs. înainte de a decide care tehnică de micropigmentare este potrivită pentru dvs. pentru a vă asigura că rezultatele vor îndeplini așteptările dvs.

Micropigmentarea fir cu fir

Micropigmentarea fir cu fir este o procedură de infrumusețare prin care se adaugă pigment în piele pentru a crea un efect de gene mai dese și mai bine definite. Aceasta poate fi realizată prin tatuaj sau prin aplicarea pigmentului cu ajutorul unui aparat special. Micropigmentarea fir cu fir se poate face pe genele de deasupra ochilor sau pe genele ciliare inferioare pentru a crea un efect de gene mai lungi și mai bogate. Este important să țineți cont de faptul că rezultatele pot varia în funcție de tipul de piele, pigmentul utilizat și abilitatea artistului care efectuează procedura. Este recomandat să discutați cu un specialist înainte de a decide să vă faceți micropigmentarea fir cu fir pentru a vă asigura că aceasta este opțiunea potrivită pentru dvs.

Micropigmentarea buzelor

Micropigmentarea buzelor este o procedură prin care se adaugă pigment în piele pentru a îmbunătăți conturul și culoarea buzelor. Aceasta poate fi realizată prin tatuaj sau prin aplicarea pigmentului cu ajutorul unui aparat special. Micropigmentarea buzelor poate ajuta la crearea unui aspect mai voluminos și mai proporționat al buzelor, însă trebuie să țineți cont de faptul că rezultatele pot varia în funcție de tipul de piele, pigmentul utilizat și abilitatea artistului care efectuează procedura. Este recomandat să discutați cu un specialist înainte de a decide să vă faceți micropigmentarea buzelor pentru a vă asigura că aceasta este opțiunea potrivită pentru dvs.

Promitem si oferim clientelor noastre o forma perfecta pentru sprancene. Alegerea formei sprancenelor este o etapa cruciala pentru satisfacerea clientei si pentru obtinerea unui rezultat extraordinar. Procesul de micropigmentare sprancene dureaza doua ore. Partea din proces de desenare si alegere a formei dureaza 30 de minute.

Afla detalii prin telefon

Micropigmentare si microblading pentru spranancene perfecte!

Tehnica de micropigmentare sprancene corecteaza si pune in evidenta forma sprancenelor sau poate acoperi cicatricile, iar tehnica fir cu fir imita firul de par al acestora astfel incat rezultatul sa fie unul fidel si estetic.

Fotografii micropigmentare


Preturi micropigmentare

Micropigmentare (powdering): 600 lei + Retus: 200 lei

Micropigmentare buze: 600 lei + Retus: 200 lei

Micropigmentare tatuaj vechi: intre 400 lei si 600 lei

Repigmentare: intre 400 lei si 600 lei

Indepartare Tatuaj: 300 lei
(Sprancene)

O procedura corecta de micropigmentare trebuie sa fie realizata de un specialist in make-up si in cosmetica, o persoana care sa detina cunostinte vaste in colorimetrie si sa stie ce artificii trebuiesc realizate pentru a crea simetrie, pentru a corecta o imperfectiune a fizionomie, in asa fel incat, sa scoata in evidenta frumusetea persoanei care beneficiaza de procedura de tatuare cosmetica, dar sa obtina totodata naturalete. Tehnicianul micropigmentist este o persoana care trebuie sa aiba totodata cunostinte temeinice despre fizionomia fetei, despre ten, despre structura pielii si pigmentologie.

Salonul de infrumusetare Cami Beauty Studio se afla in Bucuresti, zona Cotroceni – Drumul Taberei in sector 5 pe Str. Strada Petre Ispirescu nr. 130.

Telefon:

0728 063 344

021 410 0020

  Folositi formularul de mai jos indiferent de ora pentru a face o rezervare sau pentru a pune o intrebare:

  Numele si prenumele*

  Adresa d-voastra de email*

  Telefonul*

  Pentru ce doriti sa ne contactati:

  Doriti sa luati legatura cu cineva anume ?

  Alte informatii necesare ?

  Program salon:

  Luni – Vineri: 9.00 – 21.00
  Sambata: 9:00 -19:00
  Duminica: 9:00 -15:00

  Localizare salon:

  Art Temple, pe Str. Strada Petre Ispirescu nr.130, București

  Mai multe informatii despre micropigmentare sprancene:

  Go to Top