Modelele de unghii de Crăciun valorifică la maximum strălucirea acestei perioade: culori elegante, glitter cât cuprinde și o varietate de picturi pe unghii, care mai de care mai sofisticate.

Unghii de Crăciun simple

Dacă nu îți plac manichiurile elaborate, dar vrei să te bucuri de inspirația Crăciunului pe unghiile tale, poți alege modele mai simple. Bazează-te pe culorile acestei sărbători: roșu, verde, auriu. Poți adaugă accente de glitter sau poți folosi oje cu un finish sidefat sau holografic pentru un plus de efect.

Unghii de Crăciun spectaculoase

Dacă vrei să profiți din plin de inspirația oferită de Crăciun, alege modele festive pline de strălucire și care valorifică simbolurile acestei sărbători. Nu te sfii să adaugi tot felul de strasuri, paiete, folii sau pigmenți manichiurii tale. Profită din plin și de toate simbolurile acestei sărbători, pe care le poți integra în manichiură sub forma unei picturi sau a stickerelor cu modele de Crăciun: brazi împodobiți, globuri, cadouri, bomboane, steluțe sau chiar Moș Crăciun.

Te asteptam la CAMI LUX !

Salonul de infrumusetare Cami Lux se afla in Bucuresti, in complexul Prosper, zona Cotroceni – Drumul Taberei in sector 5 pe Calea 13 septembrie nr. 221-225. Ne puteti gasi usor daca vedeti reclamele din exteriorul complexului:

Program salon:

Luni – Vineri: 9.00 – 21.00
Sambata: 9:00 -19:00
Duminica: 9:00 -15:00

Localizare salon:

In complexul Prosper, Calea 13 septembrie nr. 221-225 sector 5 Bucuresti.