La Cami Beauty Studio, noi credem că frumusețea fizică înseamnă în primul rând sănătate. Iar asta înseamnă inclusiv o grijă aparte pentru sănătatea pielii tale: să te simți bine în pielea ta. Să ai un ten curat și o piele fină, care să radieze o infinită stare de bine.

Știm prea bine: îngrijirea pielii este un lucru delicat. Să-i acorzi îngrijirea potrivită înseamnă să ții cont nu doar de tipul de ten, ci și de anotimp, de vârstă, stilul de viață și sensibilitățile specifice. De aceea, la Cami Beauty Studio, beneficiezi de servicii de cosmetică adecvate ție și primești totodată consiliere pentru o îngrijire corectă a tenului, cât și a pielii corpului.

De la epilare la cosmetică facială, tratamentele create de specialiștii noștri în frumusețe sunt concepute pentru a-ți oferi exact ce își dorește pielea ta. Pentru că disciplina îngrijirii comestice poate fi cel mai așteptat tabiet. Astfel, pentru orice tip de ten sau piele, pornind de la necesități – hidratare, revitalizare, sensibilitate – alegem mixul perfect de creme și seruri care să calmeze, să hrănească, să prevină sau să remedieze eventuale probleme sau imperfecțiuni. Efectul: un plus de frumusețe pe care îl vezi și îl simți.

Folosind doar produse cosmetice în care avem deplină încredere – precum Repechage (pentru tratamentele faciale) și ceara Depileve – îți oferim un tratament skincare creat exclusiv pentru tine. Momentul tău preferat de refresh.

Secretul unui ten de invidiat? Nu lăsa oglinda să îți spună că tenul tău are nevoie de îngrijire. Programează din timp momentul tău la salon și oferă-i tratamentul cosmetic potrivit!