Keratina este o proteina care se afla in mod natural in parul tau. Atunci cand parul are un aspect electrizat si neingrijit orice i-ai face, inseamna ca a devenit poros, adica a pierdut din proteina produsa in mod natural. Tratamentul cu Keratina este o terapie care are rolul de a readuce proteina in interiorul firelor de par, prevenind astfel incretirea si incalcirea.

Metoda de a indrepta parul cu keratina – cea pe care o folosim si in salon – presupune aplicarea de catre stilist a subtantei pe par, folosind apoi caldura placii pentru a fixa forma finala. Indreptarea semipermanenta cu keratina este una din cele mai bune terapii dovedite pentru regenerarea intensiva a firului de par din interior.

Preturi Keratina

Pentru a vedea preturile actualizate pentru sectiunea Coafor va rugam sa accesati aceasta pagina: Preturi Coafor Cami Lux.

Salonul de infrumusetare Cami Lux se afla in Bucuresti, in complexul Prosper, zona Cotroceni – Drumul Taberei in sector 5 pe Calea 13 septembrie nr. 221-225. Ne puteti gasi usor daca vedeti reclamele din exteriorul complexului:

Program salon:

Luni – Vineri: 9.00 – 21.00
Sambata: 9:00 -19:00
Duminica: 9:00 -15:00

Localizare salon:

In complexul Prosper, Calea 13 septembrie nr. 221-225 sector 5 Bucuresti.