Extensiile de păr sunt des  folosite pentru a adăuga lungime și volumul părului tau. De cele mai multe ori, sunt realizate din păr natural sau sintetic. Extensiile din par natural virgin, sunt de cea mai buna calitate,de aici rezulta si pretul crescut al acestora,deoarece parul provine de la un singur donator si nu a suferit nici un procesc chimic. Acesta are cuticula intacta,in aceiasi directie, cee ace inseamna ca extensiile nu se vor incalci.

La Cami Beauty Studio, montam extensii cu cele mai noi tehnici pentru ca parul tau natural sa nu sufere nici un fel de modificare.

La noi gasesti serviciul de montat extensii Tape-In, Micro Ring, Nano Ring, Minitubes, Tresa, Easy Shrinks si LA Celebrity(cusute).

Extensiile sunt cea mai buna varianta atunci cand parul tau este scurt si il doresti lung, cand parul natural nu-ti ofera suficient volum, sau atunci cand vrei sa faci o schimbare radicala de look și culoare.

EXTENSIIILE DE PAR TAPE-IN sunt o metoda de obtinere a parului lung si volum, care a castigat, in ultimul timp, din ce in ce mai multi adepti. Rezultatele sunt rapide si de lunga durata, iar faptul ca sunt refolosibile le face sa fie si mai indragite.Aplicate corect si ingrijite corespunzator rezista intre 2 si 3 luni, depinde cat de repede creste parul tau.

Aceasta metoda foloseste o banda, de care sunt prinse firele de par, care a fost dezvoltata special pentru extensiile de par.  Este o tehnica blanda pentru parul natural, non-invaziva si se aplica printr-o metoda cunoscuta sub denumirea de sadwich. Aceasta tehnica consta in lipirea a doua suvite de extensii pe o singura suvita de par, foarte aproape de radacina.

Sunt usor de purtat si foarte confortabile. De altfel putem combina mai multe culori pentru a obtine efectul de Balayage, Ombre sau Suvite.

Nu sunt recomandate persoanelor cu exces de sebum sau persoanelor care se spala pe par zilnic.

Se pot aplica chiar si pe parul scurt, rar sau subtire.

EXTENSIILE MICRO RING sunt extensiile care se aplica la rece cu ajutorul clestelui special. necesita montare specializata, nu afecteaza absolut deloc parul si se pot refolosi.Aceste extensii microring se ataseaza la rece cu ajutorul inelelor si nu distrug firul de par.

EXTENSIILE TRESĂ
Se aplică de către un specialist prin coasere pe o împletitură orizontală făcută în părul dvs.
Se pot refolosi dacă părul este îngrijit corespunzător. Intreținerea(refolosirea, ridicarea) este recomandată la 1 lună jumătate său atunci când împletitura se lasă.

EXTENSIILE NANORING
Reprezinta cel mai nou si inovativ sistem de prindere din categoria extensiilor permanente.Se aplica cu ajutorul nanoringurilor (inele minuscule), ceea ce va face ca prinzatura sa fie aproape invizibila.

Aceste extensii se aplica cu ajutorul iglitei speciale si a clestelui special creat pentru prinderea acestora.Pentru a crea un aspect full head, sunt necesare intre 100-150 suvite.

Tehnică similară cu microring. Se folosesc aceleași extensii microstick, însă cu altfel de inele. Tehnica de aplicare diferă prin mici detalii, cum ar fi:se aplică suviță cu șuviță,

se aplică la rece – prin capsarea extensiei pe șuvita de păr cu ajutorul unui ineluș din aluminiu care are în interior silicon; acest silicon este deosebit de important pentru fixarea și rezistența extensiei în păr.Oferă volum datorită sistemului de prindere, extensiile cu microring oferă părului un volum pe care nu îl regăsim la celelalte tipuri de extensii. Riscul ca ele să se încâlcească este mult mai mic ca și la extensiile cu keratină. Se pot muta dacă vă deranjează într-o anumită parte a capului.

 EXTENSII LA CELEBRITY:
Ultima tehnică apărută la Hollywood în domeniul metodelor de prindere a extensiilor de păr! Fără împletituri! Fără adezivi! Fără căldură.
Se refolosesc dacă sunt întreținute adecvat prin ridicarea acestora  o dată la 2-3 luni.

EXTENSIILE SHRINKIES sunt iubite de fetele glamour. Acestea sunt tuburi mici și transparente din plastic, care țin în siguranță părul vârfului bățului în pozițiecorespunzatoare timp de până la 3 luni. Această metodă implică încălzirea unui tub de plastic proteic cheratină, astfel încât adezivul să lege extensia de părul natural.

Te asteptăm la Cami Beauty Studio cu extensiile tale și îți promitem că hair stiliștii noștrii vor face minuni!