La ce ajuta tratamentul cu keratina ?

Tratamentul cu keratina elimina semnificativ incretirea inestetica si maximizeaza stralucirea parului, in timp ce hraneste si hidrateaza. Parul tau va fi moale si neted la atingere, cu rezultate uimitoare care sunt vizibile imediat dupa tratament.

Ce este keratina ?

Keratina este o substanta naturala reparatorie care se regaseste in aproximativ 88% din parul nostru. Penetreaza in firul de par, reface daunele interne si imbraca firul intr-o pelicula protectoare. Tratamentul aplicat termo-dinamic este activat cu ajutorul placii ceramice, se sigileaza keratina adanc in cuticulele parului şi se declanşeaza un proces de keratinizare care mentine hidratarea şi inhiba efectele umiditatatii, in timp ce netezeste şi consolideaza firul de par din interior spre exterior.

Recomandari dupa tratamentul cu keratina:

Spalati parul numai cu produse fara clorura de sodiu si sulfati. Inainte de prima spalare de la tratament, nu prindeti parul in coada sau cu clipsuri, agrafe, bentite, nu purtati ochelarii de soare pe cap, nu tineti parul dupa urechi, pentru a-l mentine cat mai drept. Daca se uda sau transpirati in timp ce dormiti, incercati sa-l uscati si indreptati-l cat mai repede cu un feon si o placa pentru par. Pana la prima spalare, parul trebuie sa fie pastrat cat mai drept posibil. Produse de styling fara Clorura de Sodiu pot fi folosite dupa prima spalare. Tratamentul cu keratina poate fi refacut dupa o perioada de cel putin 4 saptamani daca este necesar.

 • Rezultatele uimitoare sunt vizibile imediat dupa tratament.
 • Reconditioneaza si reface firul de par in profunzime.
 • Parul ramane moale, lucios, sanatos si luxos.
 • Devine rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabile.
 • Parul devine puternic si elastic.
 • Restabileste stralucirea parului.
 • Indreapta sau netezeste natural parul, cu o spalare optima pe saptamana, rezista pana la 3-5 luni.
 • Frizz free, nu se increteste dupa expunerea la orice forma de umiditate.
 • Uscare versatila, coafati parul intr-un stil nou, apoi se spala pur si simplu pentru a reveni la parul neted original.
 • Imbunatateste calitatea parului, arata tot mai bine cu fiecare tratament.

Ce presupune tratamentul cu keratina ?

Lipsa de suficienta keratina face ca parul sa isi piarda stralucirea, rezistenta si sa fie mai ciufulit. Tratamentul cu keratina e o procedura simpla. Hairstylist-ul iti va spala parul cu un sampon cu keratina si iti va aplica un balsam. Apoi, o substanta care contine keratina va fi aplicata pe par, dupa ce acesta a fost uscat. Apoi parul se indreapta cu placa. Tratamentul cu keratina dureaza cateva ore, dar rezultatul se mentine, de obicei, aproximativ trei luni. Desigur, durata tratamentului cu keratina depinde si de cat de des este parul tau. De asemenea, durata acestuia variaza in functie de textura firului de par, de cat de ondulat este si de cat de bine ingrijesti parul, odata ce a fost indreptat.

Cami Lux se afla in complexul Prosper, zona Cotroceni – Drumul Taberei in sector 5 pe Calea 13 septembrie nr. 221-225.

  Folositi formularul de mai jos indiferent de ora pentru a face o rezervare sau pentru a pune o intrebare:

  Numele si prenumele*

  Adresa d-voastra de email*

  Telefonul*

  Pentru ce doriti sa ne contactati:

  Doriti sa luati legatura cu cineva anume ?

  Alte informatii necesare ?

  Program salon:

  Luni – Vineri: 9.00 – 21.00
  Sambata: 9:00 -19:00
  Duminica: 9:00 -15:00