Micropigmentarea sprancenelor la Cami Beauty Studio

Culoarea si forma sprancenelor se stabilesc impreuna cu specialistul, abia dupa aceea incepe tatuarea efectiva. procedeul efectiv dureaza 2 ore, iar alte doua ore dupa zona tatuata va fi putin iritata.

Timp de cateva zile, tatuajul va fi ingrijit cu o crema speciala care va ajuta la vindecarea perfecta si frumoasa a zonei. Important de retinut este faptul ca, la inceput, culoarea tatuajului va fi mult mai intensa, insa treptat, dupa aproximativ 5 zile, excesul de pigment se curata si ramane fix cat trebuie.

Chiar daca, de regula micropigmentarea de la nivelul sprancenelor se face intr-o singura sedinta, exista posibilitatea la make-up artistul sa te cheme si la o a doua sedinta, la 3-4 saptamani, pentru uniformizarea culorii si eventualele retusuri necesare.

Fotografii micropigmentare

Odata realizat, tatuajul sprancenelor iti asigura un aspect ingrijit timp de pana la 1 an. Rezistenta tatuajului sprancenelor depinde de mai multi factori precum pigmentul folosit, tipul de piele, tehnica si zona.

In plus, trebuie stiut ca sistemul imunitar al organismului are grija sa elimine particulele de pigment.

Dar sa vedem amanuntit ce presupune micropigmentarea sprancenelor si cum difera de tatuajul pentru sprancene.

Ce presupune procedura de micropigmentare?

Procedura este nedureroasa si cat se poate de simpla: se curata pielea, se aplica o crema anestezica dupa care se stilizeaza spracenele cu un creion. Acesta este pasul reversibil, adica momentul in care decizi daca iti place designul si nuantele folosite. Un ac sterilizat, accesorii de unica folosinta, pigmenti organici si asa va fi initiata procedura.

Care este diferenta dintre micropigmentare si tatuajul sprancenelor?

Diferenta de baza este nivelul la care se realizeaza procedura si efectele pe care le lasa in urma. Micropigmentarea este o metoda mult mai blanda, se lucreaza in primul strat cornos al pielii, rezultatul este spectaculos, natural, pe cand, la tatuaj, putem introduce acel pigment pana in hipoderm.

Pot fi cicatrici lasate de tatuajul pentru sprancene, culoarea vireaza nuante destul de ciudate cum ar fi kaki, negru-albastrui, si inca un dezavantaj este acela ca are o durata de viata foarte lunga: 15, poate chiar 20 de ani. Nu putem scapa de el decat cu ajutorul laserului.

Un alt aspect este ca, dupa o anumita varsta, fata este intr-o continua schimbare: pleoapele cad si daca ne dorim acel efect de lifting, nu-l mai putem face daca avem de-a face cu un tatuaj.

Cat dureaza efectul micropigmentarii sprancenelor?

Durata de rezistenta a micropigmentarii depinde de epiderma fiecarei femei. Efectul micropigmentarii rezista de la un an si jumatate la 2 ani si jumatate, in functie de caz. Persoanele care au o piele mai groasa, cu pori dilatati, cu un ten mai gras, la ele pigmentul se pierde un pic mai repede decat la persoanele cu tenul uscat.

Desigur ca longevitatea efectului micropigmentarii depinde si de obiceiurile fiecareia dintre noi. Daca ne facem un peeling, daca mergem frecvent la solar, daca recurgem la microdermabraziune, pigmentul va iesi mult mai rapid din pielea sprancenelor, fiind practic sters.

Poate micropigmentarea sa ne aduca un efect de lifting al sprancenelor?

Raspunsul este: oarecum da. Asa cum si machiajul poate avea acest efect, si prin micropigmentare putem oferi un efect „antiaging”.

Putem crea un efect de lifting folosind culori speciale, tehnici de lucru speciale, ace special concepute pentru o astfel de procedura. Pentru persoanele trecute de 50-55 de ani se lucreaza cu o tehnica bicolora sau chiar 3D, adica se lucreaza cu 2 sau 3 nuante in spranceana, punem iluminator in arcade si codita o putem ridica si putem sa luam putin din lungimea ei pentru a putea crea acest efect de lifing.

Cum putem obtine efect de volum prin micropigmentare?

Pentru un efect de volum se folosesc trei nuante: un blond inchis, un saten deschis si cateva fire de saten mediu.

Prin urmare, nu e necesar sau indicat sa va duceti cu poze cu sprancenele perfecte ale vedetelor pentru ca specialistul stie cel mai bine care sunt regulile de simetrie care intineresc si subtiaza trasaturile fetei.

Cat costa micropigmentarea sprancenelor?

Pretul unei proceduri de micropigmentare variaza de la 200 de euro si poate ajunge la 300-350 de euro. In salinul nostru pretul unei micropigmentari este de 600 de lei.

Care este diferenta intre pigmentii organici si cei anorganici?

Pigmentii organici sunt mult mai luminosi si translucizi si nu au oxid de fier in compozitie. Oxidul de fier prelungeste durata de viata a tratamentului, insa recomandam ca clienta sa faca un test de alergie inainte cu 48 de ore de procedura.

Salonul Cami Lux se afla in Bucuresti, in complexul Prosper, zona Cotroceni – Drumul Taberei in sector 5 pe Calea 13 septembrie nr. 221-225.

Programari micropigmentare:

021 410 0020 (receptie)
e-mail: salon.cami.lux@gmail.com

  Folositi formularul de mai jos indiferent de ora pentru a face o rezervare sau pentru a pune o intrebare:

  Numele si prenumele*

  Adresa d-voastra de email*

  Telefonul*

  Pentru ce doriti sa ne contactati:

  Doriti sa luati legatura cu cineva anume ?

  Alte informatii necesare ?

  Program salon micropigmentare:

  Luni – Vineri: 9.00 – 21.00
  Sambata: 9:00 -19:00
  Duminica: 9:00 -15:00

  Localizare salon:

  In complexul Prosper, Calea 13 septembrie nr. 221-225 sector 5 Bucuresti.