Sprancene Micropigmentare:

Este o tehnica de ultima generatie ce presupune « redesenarea » firelor de par din spranceana, imitandu-le perfect culoarea, grosimea, orientarea, creandu-se astfel impresia de spranceana naturala

Aceasta tehnica umple golurile din sprancena, mascheaza cicatrici, poate retusa tatuaje mai vechi si nu deterioreaza firele de par naturale. Este asa numita tehnica 3D care reda intr-un mod realistic spranceana naturala.

Prin tehnica repigmentarii se pot face corectii de culoare, forma si pozitionare a sprancenelor, dandu-se astfel efect de lifting fetei.

Procedura de repigmentare este formata din doua sedinte, uneori chiar trei (daca tenul este foarte gras sau pielea groasa etc…), sedinte care se efectueaza la interval de 21-30 de zile.

Durata de viata a sprancenelor micropigmentate este de cca un an de zile, perioada care poate varia mai mult sau mai putin, functie de particularitatile clientei ( ten gras cu pori deschisi, stil de viata – solar, tratamente cosmetice ce includ microdermoabraziunea sau peelingurile chimice etc).

Sprancene Microblading:

Desi majoritatea celor care folosec aceasta tehnica, spun ca ar fi cea mai noua tehnica de pigmentare a sprancenelor, de fapt aceasta a fost inventata cu multe sute de ani in urma de catre japonezi si a ajuns sa fie practicata si de noi in zilele noastre.

Microblading-ul presupune aceeasi desenare a sprancenelor, fir cu fir, firele de par desenate putand fi chiar mai subtiri decat cele naturale.

Ca si procedura, este asemanatoare cu micropigmentarea, se introduce pigment in stratul superior al dermului, diferenta fiind data de faptul ca, daca la micropigmentare, aceasta se face cu un ac special care introduce pigmentul prin micropulsatiile produse de aparatul la care este atasat manipulul, la microblading introducerea pigmentului se face printr-o lama foarte fina, atasata la un « stilou ».

Prin aceasta metoda se pot monta in sprânceană linii extrem de fine, asemenea celor naturale si uneori rezultatul poate fi confundat cu o sprânceană absolut naturală. Procedura de Microblanding mai este numita BIO Tatuaj 6D din cauza pigmenților NON-toxici si hipoalergenici. Procedura nu este dureroasa iar adâncimea pigmentilor este de 0,3 – 0,1mm in epiderma, astfel este o metoda superficiala. Si aceasta procedura este una manuala si nu afecteaza calitatea firelor de par.

Pigmentii folositi sunt vegetali si nu contin fier, ceea ce inseamna ca nu vor deriva in alte culori, in timp.

Materialele folosite (ace, lame, recipienti pentri pigmenti si anestezic, manusi) sunt sterile si de unica folosinta iar aparatele sunt dezinfectate conform normelor in vigoare

Sprancene in Contur Pline:

Această procedură presupune tatuarea întregii suprafețe a sprâncenelor fără imitarea firelor de păr. Rezultatul confera un aspect mai plin al acestora si o rezistenta mai buna in timp a culorii.

Sprancene Hybrid Cu Efect Pudrat – Powdering/Ombre:

Tatuarea sprancenelor HYBRID cu efect pudrat – powdering/ombre – reprezinta o combinatie ideala intre metodele de mai sus, confera un aspect plin si mai natural, cu o durata de viata mai mare.

Firele de păr nu sunt pensate sau rase total.

Tehnica noastra:

Folosim o abilitate manuală de desenare semi-permanentă a sprâncenelor, unde aplicăm pigmentul în stratul superior al dermei, utilizând unelte sterilizate și de unică folosință. Pigmenții cu care lucrăm sunt produși în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Forma sprâncenelor este calculată în funcție de trăsăturile faciale pentru a ne asigura că ajungem la un rezultat echilibrat și simetric global. Culoarea pigmentului va fi întotdeauna personalizată pentru a se potrivi cu aspectul pe care doriți îl dorești, luând în considerare culoarea naturală a părului și sprâncenelor.

Care este durata sprancenelor tatuate semi-permanent?

Durata sprancenelor tatuate semi-permanent variază în funcție de mai mulți factori: tipul de piele, culoarea tenului, cât de mult te expui la soare, ce culoare alegi pentru tatuarea sprâncenelor etc. În funcție de acești factori, tatuajul poate tine maxim 1-3-5 ani.

Pentru un look proaspat este recomandata refacerea tatuajului cosmetic la sprancene dupa 1 – 1,5 ani.

Care sunt etapele efectuarii unui tatuaj semi-permanent la sprancene?

1. Dezinfectarea zonei sprancenelor

2. Desenarea si alegerea formei

3. Aplicarea anestezicului (se asteapta 20 min)

4. Se aplica pigmentul in forma de pigmentare, linii fine sau umbrire

5. Corectarea si verificarea lucrarii

6. Aplicam BePanten

Proceduri & Igiena:

Folosim aparate si consumabile de cea mai buna calitate, fabricate in Europa, care sunt printre cele mai apreciate din lume.

Folosim produse conforme cu normele de sanatate in vigoare, solutii biocide dezinfectante, cu ajutorul unui tampon steril, recipiente sterile, manusi si şerveţele de hârtie moale de unică folosinţă, ace de unică folosinţă, etc

Combinarea şi amestecarea pigmenţilor sau a coloranţilor în vederea obţinerii altor culori se fac în recipiente sterile, de unică folosinţă.

Instrumentele refolosibile se dezinfecteaza şi sterilizeaza conform prevederilor Ordinului ministrului sănătăţii publice nr. 261/2007, cu modificările ulterioare.