salon-infrumusetare-camilux-54Femeile care vor să fie mai slabe apelează la tot de felul de diete și de cure care să le ajute să slăbească în cel mai scurt timp, însă există și acea categorie care preferă să folosească trucuri pentru a le face doar să pară mai puțin împlinite.

Trucuri pentru a părea mai slabă există atât în materie de îmbrăcăminte, cât și la capitolul machiaj sau la modul în care ne aranjăm sau ne tundem părul.

Mai departe îți prezentăm 10 frizuri care te vor face să pari mai slabă.

Părul lung

Dacă vrei să te decizi între păr lung și cel scurt, pentru a părea mai slabă ar trebui să alegi prima variantă. Aceasta îți va alungi fața și te va face să pari mai subțire.

Bobul asimetric

Dacă bobul este tuns scurt în spate și mai lung în partea din față, îți va face capul și mărimea feței să fie mai mici. În afară de asta, acest tip de frizură arată și foarte bine și este ușor de întreținut, în special pentru cele care au părul drept.

Breton subțire

Bretonul mai gros sau mai contondent îți vor face fața să fie mai rotundă. Pentru bretonul subțire, să te asiguri că franjurii sunt mai scurte în mijloc și mai lungi la margini, pentru a căpăta un look mai rafinat.

Straturi care îți înrămează fața

Straturile care sunt tunse în jurul feței pot balansa greutatea părului în comparaţie cu fața și să îți alungească look-ul. Straturile lungi de par, în special când sunt împărțite în mijloc și cad de-a lungul feței și dedesubtul bărbiei, îți vor duce într-un fel maxilarul în jos, iar astfel vei părea mai slabă.

Într-o parte frizura „într-o parte”, ca a lui Kerry Washington din poză, îți va catifela fața și îi va da un look central, astfel încât nu va mai părea rotundă.

Coafură cu porțiuni care să îți inrameze fața

Oricum ai adopta varianta de a-ți lasa părul în jurul feței, vei arăta mai slabă. Dacă alegi să îți faci o coadă ca a celei din poză, scoate-ți franjuri afară și lasă-le să atârne pe lângă față.

Coafură ridicată

O coafură pe verticală așa cum și-a făcut Ashlee Simpson, cu moțul ridicat, îți va da lungime feței și va atrage atenția în centrul capului.

Onduleuri delicate

De obicei părul drept este mai avantajos dacă vrei să pari mai slabă, însă dacă alegi totuși onduleurile, acestea trebuie să fie lungi și cârlionțate mai departe de față, însă în același timp să îți inrameze fața, după cum poți observă în poză.

Șuvițe

Șuvițele deschise la culoare, vopsite vertical, vor atrage atenția asupra feței și o vor face mai slabă. Cheia este să le păstrezi deasupra capului, iar cele mai închise la culoare la bază sau spre vârfuri și să fie mai ascunse în spate.

Textură

Mergi pe textură și mișcare, precum a făcut și Demi Lovato cu frizura bob. Stilul mai îngroșat și cu volum îți va face fața să fie mai plină.