Saloanele de coafură vor fi pline în aceste zile. De sarbatori cu greu reusesc unii clienti să își mai facă programări pe ultima sută de metri dacă nu și-au anunțat din timp stilistul. Pentru acest lucru va recomandam sa faceti rezervari din timp pentru a putea onora toate comezile.

Coafurile realizate in timpul sarbatorilor de iarna sunt extrem de importante daca vrei sa ai o apartie „wow” si sa termini anul in cel mai stylish mod.

Cautam coafeza cu experienta

Aplica pentru postul de coafeza

Fie ca este vorba de Craciun, fie ca este vorba despre noaptea dintre ani, posibilitatile in ceea ce priveste petrecerea sunt asemanatoare: acasa, la restaurant, in club, intr-o cabana de munte sau in aer liber.

Coafura pentru restaurant:

Daca alegi sa iti petreci Craciunul si/ sau revelionul la restaurant, trebuie sa iti alegi cu mare grija atat tinuta, cat si coafura si machiajul. Nu ai voie sa mergi nearanjata pe motiv ca esti obosita ori ca mergi la un restaurant de cartier/ din provincie. Orice ar fi, trebuie sa imbraci o rochie eleganta si sa adopti o coafura pe masura daca nu vrei sa te simti jenata de fiecare data cand iesi pe ringul de dans pentru ca nu esti “in rand cu lumea”.

Personalul nostru va incurajeaza sa alegeti o coafura eleganta, chiar daca este vorba despre niste bucle lejere aparent nestudiate. Totodata, pentru acelea dintre voi mai indraznete va recomandam niste cute de inspiratie retro, cu care nu ai cum satreci neobservata.

Coafura pentru club:

Iti petreci sarbatorile in club? Atunci trebuie sa adopti o coafura mai indrazneaza, daca nu vrei sa fii coafata la fel ca toate cele cateva sute de femei din club.

Expertii nostri va incurajeaza sa experimentati ceva dramatic: Daca ai o personalitate puternica si nu te temi sa iti asumi riscuri, o coafura de inspiratie punk este perfecta. Nu numai ca vei arata minunat, dar vei fi si in centrul atentiei toata noaptea. Pentru cele mai putin indraznete, o coafura cu ceva mai mult volum decat obisnuiesc de regula sa adopte este ok.

Coafura pentru sarbatorile petrecute acasa / in vizita

In cazul in care petrecerea de Craciun/ revelion se va desfasura acasa ori in vizita la cineva acasa iti recomandam sa nu exagerezi coafandu-te extravagant intrucat te vei simti foarte prost constatand ca iesi prea mult in evidenta fiind in contrast cu celelalte persoane.

Poti fie sa iti lasi parul desprins si sa porti o bentita, fie sa iti faci o impletitura simpla daca nu vrei sa iti bagi parul in toate farfuriile de pe masa.

Salonul de infrumusetare Cami Lux se afla in Bucuresti, in complexul Prosper, zona Cotroceni – Drumul Taberei in sector 5 pe Calea 13 septembrie nr. 221-225. Ne puteti gasi usor daca vedeti reclamele din exteriorul complexului:

Telefon:
021 410 0020 

0723 622 244 

  Folositi formularul de mai jos indiferent de ora pentru a face o rezervare sau pentru a pune o intrebare:

  Numele si prenumele*

  Adresa d-voastra de email*

  Telefonul*

  Pentru ce doriti sa ne contactati:

  Doriti sa luati legatura cu cineva anume ?

  Alte informatii necesare ?

  Program salon:

  Luni – Vineri: 9.00 – 21.00
  Sambata: 9:00 -19:00
  Duminica: 9:00 -15:00

  Localizare salon:

  In complexul Prosper, Calea 13 septembrie nr. 221-225 sector 5 Bucuresti.