Ce coafuri se poartă anul acesta? Depinde pe cine întrebi, pentru că părerile sunt împărțite. Revistele glossy și vocile cu autoritate din fashion & beauty nu sunt și nu vor fi probabil niciodată toate la unison.

Dacă vom lua ca repere catwalk-urile marilor capitale ale modei, vom observa că prezentările dedicate sezonului primăvară-vară 2017 au afișat coafuri îndrăznețe, în culori vesele, chiar excentrice. Am putea deci spune că se poartă coafurile ieșite din comun și din tiparele cromatice obișnuite. Originalitatea pare să fie cuvântul cheie.

Fotografii Coafor

Mai exact, la modă par a fi coafurile în culori cât mai vesele, cele wet look, tunsori bob și pixie pentru părul scurt, precum și cele  aparent dezordonate, cu bretoane rebele sau asimetrice, dar cu o “neglijență” atent calculată. Dar în vogă sunt și buclele retro, ombre, părul prins în coadă de cal (o alegere potrivită atât pentru ținutele office, cât și pentru cele casual) sau părul împletit (de la împletiturile spic la cele mai complexe) – mereu timeless.

Acestea sunt câteva dintre cele mai întâlnite trenduri ale anului 2017 în materie de hairstyling. Dar cine spune că lookul perfect trebuie să fie cu orice preț uluitor? Ce spui de un look perfectly you? Chiar și o coafură simplă, care exprimă naturalețe, poate fi cool. Dacă te simți OK purtând-o, vei cuceri cu siguranță privirile prin dezinvoltura afișată.

La Cami Beauty Studio, ținem cont de faptul că nu tot ce este la modă se potrivește tuturor. Dacă timpul nu-ți permite să acorzi îngrijirea necesară părului lung, o tunsoare mai scurtă, dar cochetă sau un styling simplu și practic pot fi exact ce ai nevoie. Un coc de balerină, de exemplu, e foarte confortabil în zilele toride de vară.

Fie că nu ești convinsă care dintre coafurile în tendințe ți se potrivesc cel mai bine sau îți dorești un styling professional, ușor de “asortat” la o varietate de outfit-uri, te așteptăm la Cami Beauty Studio! Vom crea pentru tine o coafură tailor-made, pe care să o porți cu încredere.