Un păr sănătos, plin de viață, e un must-have. Pentru că merge la orice ținută și îți colorează starea de spirit în nuanțe de bună dispoziție și încredere.

La Cami Beauty Studio, îți oferim recomandările și serviciile de coafor de care ai cu adevărat nevoie pentru ca părul tău să își păstreze vitalitatea și să arate mereu bine. Iar un păr care se așază frumos e un păr tuns după rigori estetice și îngrijit cu produsele de styling și haircare potrivite.

Astfel, în funcție de tipul tău de păr, îți oferim un look pe care să-l poți purta cu naturalețe, croit pe măsura așteptărilor tale și creat special pentru a se potrivi contextului: un look de zi cu zi sau o coafură de eveniment. Fie că îți dorești o coafură simplă dar chic sau vrei să te faci remarcată purtând o coafură atipică, personalul Cami Beauty Studio va crea pentru tine lookul de care ai nevoie. În armonie cu trăsăturile chipului, culoarea tenului și felul tău de a fi.

Folosim produse cosmetice dedicate bunei îngrijiri a părului (Londa Professional, Wella, Sp, Nioxin, Sebastian), alese în funcție de tipul tău de păr și necesitățile specifice de îngrijire. De la tuns, până la vopsit și styling, serviciile noastre de coafor includ în preț toate produsele cosmetice necesare, inclusiv balsamul, masca sau tratamentul aferent.

La Cami Beauty Studio, părul tău e pe mâini bune. Adio, vârfuri despicate, aspect lipsit de strălucire și de volum! În plus, îți împărtășim din secretele noastre, pentru ca tu să-l menții în cea mai bună formă.

Noi credem că atunci când vine vorba despre frumusețe, nu este loc pentru compromisuri. Ai grijă de părul tău și oferă-i exact ce-i trebuie: programează o ședință de hairdressing & hairstyling la Cami Beauty Studio!