Ce trebuie să știi despre procedura Carbon Peel

Dacă nu ai auzit încă de procedura estetică Carbon Peel, să știi că Peel acest tratament este din ce în ce mai la modă în rândul celebrităților din întreaga lume. Și nu este întâmplător acest lucru.  Carbon Peel este o procedură nedureroasă, considerat un tratament estetic cu beneficii mari, pentru orice tip de piele. Rezultatele sale sunt ideale pentru o piele reînnoită, mai luminoasă, cu un aspect vizibil îmbunătățit.

Te întrebi de ce starurile de la Hollywood își fac tratamentul Carbon Peel?

Viteza și eficacitatea procedurii o fac un tratament foarte atractiv pentru cei care caută să obțină luminozitatea feței, într-un timp foarte scurt. În plus, găsim două avantaje principale care fac din Carbon Peel un tratament ideal pentru orice pacient:

  • Carbon Peel este un tratament nedureros;

  • Aceasta permite să fie făcut de către persoanele ce au toate tipurile de ten, inclusiv persoanelor cu alergii, care nu pot face alte tipuri de peeling.

Ce presupune această procedură?

Carbon Peel combină două faze:

În primul rând, un strat de cărbune activ, vegetal este aplicat ca o mască pe piele. Această substanță atrage grăsimi, impurități și celule moarte din interiorul porilor și le scoate la suprafață.
În a doua etapă, se utilizează laserul care absoarbe pigmentul carbonului activ și generează un efect de căldură care stimulează producția de colagen și elastină. Acest tratament ”lucrează” pielea la diferite adâncimi. Penetrând straturile pielii, se obține o curățare a straturilor care asigură netezimea, luminozitatea și uniformitatea tenului.

Reînnoirea pielii printr-o tehnică non-invazivă
Cu procedura Carbon Peel se pot trata zonele cu imperfecțiuni, iar acest lucru se face într-un  mod eficient, cu rezultate imediate și fără efecte secundare. Peelingul Carbon Peel, pe lângă faptul că acționează ca un agent de curățare, controlează excesul de sebum, deci este folosit pentru a echilibra pielea mixtă sau grasă. Este, de asemenea, foarte recomandat în tratamente pentru anumite probleme ale pielii, cum ar fi acneea. În plus, poate acționa asupra tuturor tipurilor de piele, astfel încât acest tip de peeling devine un tratament foarte atractiv dacă vrei un ten perfect, ca al unui bebeluș.

Ce beneficii are procedura Carbon Peel?

După cum am menționat deja, Carbon Peel este un tratament nedureros și rapid, care poate fi efectuat chiar și pe pielea cea mai sensibilă, cu un rezultat imediat. Dar, în plus:

  • Acesta promovează producția de colagen, elastină și oferă pielii fermitate de durată;

  • Întinerește pielea, deci, are efect antiaging;

  • Are un efect de strângere a ridurilor, fapt ce oferă un aspect neted pielii;

  • Nu ai nevoie de timp de recuperare. Pielea va rămâne puțin înroșită timp de două până la trei zile, permițând încorporarea imediată a rutinei obișnuite de îngrijire.

Carbon Peel este utilizat pe scară largă pentru a obține un efect de lifting sau o curățare profundă a pielii. Procedura nu provoacă durere, ci doar un sentiment de căldură care dispare la câteva secunde. Un aspect important de menționat este faptul că imediat vei vedea rezultatele, astfel nu vei fi nevoit să aștepți zile, săptămâni, până să ai efectele benefice ale procedurii.