Volodimir Zelenski și soția lui, Olena, au participat la funeraliile primului preşedinte al Ucrainei independente, Leonid Kravciuk. Este prima lor apariție publică împreună după invazia Rusiei.

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, s-a reunit cu soția lui, Olena, la Kiev, după aproape trei luni de război. A fost prima oară când cei doi s-au afișat împreună de la invazia Rusiei, pe 24 februarie. Aceștia au participat la funeraliile lui Leonid Kravciuk, primul președinte al Ucrainei independente, care a contribuit la destrămarea URSS.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Bianca Pop de la „Insula Iubirii”, internată la psihiatrie. Fosta ispită le cere fanilor să o scoată de acolo

Adda a aflat cum s-a îmbolnăvit de Borelioză. „N-am luat-o prin mușcătură de căpușă”

Dani Oțil, atac de panică sfârșit printr-un apel la 112. „Nu am chemat decât de două ori în viața mea Salvarea”

Soții Zelenski, în ținute de doliu, au depus un buchet de flori lângă sicriul acoperit cu drapelul galben-albastru al Ucrainei.

Olena și Volodimir Zelenski nu s-au mai văzut de la începutul războiului. Prima Doamnă și cei doi copii ai cuplului prezidențial, Oleksandra, 17 ani, și Kirilo, 9 ani, au mers într-o locație necunoscută pentru a fi în siguranță, în timp ce președintele Ucrainei a rămas în capitala Kiev. În urmă cu o lună, Olena Zelenska povestea într-un interviu că a vorbit cu soțul ei doar la telefon în toată această perioadă.

Aceasta a mai dezvăluit că ultimele cuvinte pe care soțul ei i le-a spus în persoană au fost când primele rachete rusești au lovit Kievul. Acesta a trezit-o din somn și i-a zis doar: ”A început”.

Sursă foto: Profimedia