Cotidianul Zi de Zi a intrat în posesia unui material video de 27 de secunde realizat, potrivit unei surse de mare încredere, într-una din sălile de clasă ale Școlii Gimnaziale din comuna mureșeană Valea Largă.

În filmare, care a fost realizată în semestrul I al anului școlar 2021/2022, în timpul unei ore de Limba engleză, se vede cum doi elevi gălăgioși dansează și fac echilibristică pe bănci, în timp ce sunt acompaniați de ceilalți colegi, la fel de gălăgioși.

Conform sursei noastre (ale cărei afirmații sunt susținute de materialul video blurat, pentru a proteja identitatea elevilor minori), haosul din clasă este ”condimentat” cu chicoteli și râsete și se desfășoară, sub privirile impasibile ale profesoarei Petruța Bungărdean, care pare să butoneze la telefonul mobil, nimeni alta decât actuala directoare a unității de învățământ, care pare să nu aibă niciun fel de autoritate asupra elevilor zgomotoși, puși pe petrecere chiar în timpul orei.

Potrivit paginii proprii de Facebook, Petruța Bungărdean este profesoară de Limba franceză/engleză la Școala Gimnazială din Valea Largă din anul 2015, iar din data de 13 februarie 2022 deține funcția de directoare la aceeași unitate de învățământ.

”La mine nu s-a întâmplat așa ceva”, a declarat, luni dimineața, 16 mai, pentru cotidianul Zi de Zi, directoarea Școlii Gimnaziale din Valea Largă, Petruța Bungărdean, care s-a scuzat apoi că nu mai poate continua conversația din cauza unei ședințe de Consiliu de Administrație.

Nu în ultimul rând, sursa de încredere care ne-a expediat filmulețul susține că momentul importalizat nu este singurul episod de acest gen de la școala din Valea Largă, unitate de învățământ unde elevii par total scăpați de sub control.

Vom reveni, cu alte reacții.

Alex TOTH

Post-ul VIDEO: Party pe bănci, cu profesoara la catedră, într-o școală mureșeană apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.