Atunci când prietenii tăi se căsătoresc, trebuie să te gândești la cadouri de casă nouă, ceea ce poate fi uneori o mare bătaie de cap. Ei bine, iată câteva idei de cadouri pentru casă nouă pe care le poți oferi cuplurilor proaspăt căsătorite la care nu te-ai fi gândit, dar care îi vor impresiona cu siguranță pe miri!

Terarii realizate manual cu plante suculente

Nu toată lumea știe să îngrijească plante și nu toată lumea preferă buchetele spectaluoase de flori care se ofilesc după câteva zile și trebuiesc aruncate. Astfel, pentru mutarea într-o casă nouă, un cadou deosebit poate fi reprezentat de terariile handmade cu plante care sunt foarte ușor de îngrijit și pe care nu trebuie să le uzi foarte des. De asemenea, reprezintă și un obiect care va atrage atenția musafirilor în noua locuință, datorită sticlei transparente în diferite forme și a ansamblului de flori atent realizat în cel mai mic detaliu. Greenarium este locul de unde poți achiziționa astfel de terarii realizate manual după un anumit model sau cu un model unic, cu ajutorul cărora le vei putea oferi un cadou inedit și deosebit prietenilor tăi cu ocazia unei noi locuințe. 

Cu siguranță nu vei da greș cu un astfel de cadou, deoarece nu este genul de cadou oferit foarte des, ceea ce îl face special și unic, mai ales datorită faptului că este un cadou util și frumos care va rezista mult timp și care va rămâne drept amintire din partea ta în acea locuință. 

Totodată, într-un terariu poți alege să inserezi plante care purifică aerul care sunt, de altfel, recomandate de către oamenii de știință datorită beneficiilor multiple pe care acestea le au într-o locuință. Astfel de plante deosebite pot fi Crinul Păcii, Aloe Vera, care are și proprietăți vindecătoare datorită sevei sale sau planta păianjen, care este una deosebit de atractivă și deosebită. 

Album foto personalizat

Ei bine, în era în care lumea își face selfie cu telefonul, iar fotografiile înrămate sunt din ce în ce mai puține, dacă cuplul căruia dorești să îi oferi un cadou este format din persoane pe care le cunoști de multă vreme și cu care ai o relație strânsă de prietenie, un album personalizat ar putea fi cadoul ideal. 

Cu siguranță poți găsi diferite fotografii cu aceștia pe rețelele de socializare, după care să le sortezi în funcție de vechime și să scrii un mesaj drăguț sub fiecare fotografie. Vor fi, cu siguranță impresionați și va rămâne un cadou pe care îl vor păstra cu drag în noua locuință și îl vor deschide de fiecare dată când doresc să atașeze o nouă fotografie sau să revadă amintirile frumoase ale relației lor. 

Iată, deci, că a face cadouri unice și speciale nu este așa de greu cum ai fi crezut inițial, dacă ai puțină creativitate și dorința de a oferi ceva diferit și special prietenilor tăi. 

Tu ce cadou le-ai oferi prietenilor proaspăt căsătoriți pentru casă nouă?

Sursa foto: pexels.com.