Reprezentanții SC Compania Aquaserv SA anunţă consumatorii că pentru efectuarea unor lucrări de spălare a rezervoarelor de apă potabilă (rezervor de 1.000 de metri cubi), se sistează furnizarea apei potabile în data de 12 mai 2022, între orele 20.00 – 24.00 (estimare), pe următoarele străzi din Târgu Mureș: Verii, Pădurii, Subpădurii, Negoiului, Papiu Ilarian, Călimanului, Borzești, Vulcan, Aluniș, Ana Ipătescu, Bradului, Cornești, Nagy Pal, Gabor Aron, Henri Coandă, Privighetorilor, Preot Ștefan Rusu, Episcop Ioan Bob, Răsăritului, Dimitrie Cantemir, Teleky Samuel.

”Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere”, au transmis reprezentanții companiei.

(Redacția)

Post-ul Sistare de apă pe mai multe străzi din Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.