Selma Blair a făcut dezvăluiri șocante în cartea sa „Mean Baby”. Artista a vorbit despre lupta cu alcoolul și abuzurile sexuale suferite.

Selma Blair, în vârstă de 49 de ani, a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în 2018. Actrița a trecut printr-o perioadă cumplită, în care a făcut chimioterapie și transplant de celule stem, iar acum merge cu ajutorul unui baston.

Selma Blair, mărturisiri cutremurătoare despre viața ei: „Nu știu dacă aș fi supraviețuit în copilărie fără alcoolism”

Aceasta nu este însă singura dramă prin care a trecut Selma Blair de-a lungul vieții ei. În cartea sa, „Mean Baby”, aceasta a dezvăluit că a devenit alcoolică la o vârstă foarte fragedă. Prima beție a fost la 7 ani.

Nu știu dacă aș fi supraviețuit în copilărie fără alcool. De aceea este o problemă pentru atât de mulți oameni. Devine un confort uriaș, o ușurare imensă la început, poate chiar în primii ani pentru mine, pentru că am început de foarte tânără cu asta ca un mod de a găsi confortul, un mecanism de a scăpa de stres și anxietate, a spus ea pentru People, citată de protv.ro.

Citește și: Cum și-a descoperit Andreea Bănică diastaza. Simptomele care au făcut-o să meargă la medic

Anamaria Prodan, ținută de mii de euro la un eveniment din Capitală. Cum s-a îmbrăcat impresara

Părinții Andreei Tonciu divorțează. „Menajera mi-a distrus familia”

Ce preț au noii pantofi sport semnați Balenciaga. Tenișii au un aspect complet bizar

Selma Blair, violată în adolescență

Actrița a mai povestit și un episod de abuz sexual care a avut loc pe vremea când era adolescență.

Nu știu dacă amândoi m-au violat. Unul dintre ei cu siguranță a făcut-o. M-am făcut mică și tăcută și am așteptat să se termine. Aș vrea să pot spune că ceea ce mi s-a întâmplat în acea noapte a fost o anomalie, dar nu a fost așa. Am fost violată de mai multe ori pentru că eram prea beată pentru a putea spune cuvintele „te rog, oprește-te”. Doar o dată a fost violent. Din fiecare astfel de experiență am ieșit tăcută și rușinată, a dezvăluit aceasta.

Selma Blair a mărturisit că nu a mai băut din 2016. Aceasta a lucrat cu un psihoterapeut și acum este mult mai bine.

Sentimentul de traumă era mai mare decât știam. Nu mi-am dat seama că agresiunea era atât de centrală în viața mea. Aveam atât de multă rușine și vină. (…) Sunt recunoscătoare că m-am simțit suficient de sigură pentru a o pune asta în pagină. Acum mă pot elibera cu adevărat de acea povară a rușinii, a mai declarat ea.

Sursă foto: Profimedia