Promitem si oferim clientelor noastre o forma perfecta pentru sprancene. Alegerea formei sprancenelor este o etapa cruciala pentru satisfacerea clientei si pentru obtinerea unui rezultat extraordinar. Procesul de micropigmentare sprancene dureaza doua ore. Partea din proces de desenare si alegere a formei dureaza 30 de minute.

Afla detalii prin telefon

Micropigmentare si microblading pentru spranancene perfecte!

Tehnica de micropigmentare sprancene corecteaza si pune in evidenta forma sprancenelor sau poate acoperi cicatricile, iar tehnica fir cu fir imita firul de par al acestora astfel incat rezultatul sa fie unul fidel si estetic.

Fotografii micropigmentare


Preturi micropigmentare

Micropigmentare (powdering): 800 lei + Retus: 300 lei

Repigmentare: 600 lei
Retus dupa alt specialist: 600

Laser – depigmentare sprancene: 300 lei

O procedura corecta de micropigmentare trebuie sa fie realizata de un specialist in make-up si in cosmetica, o persoana care sa detina cunostinte vaste in colorimetrie si sa stie ce artificii trebuiesc realizate pentru a crea simetrie, pentru a corecta o imperfectiune a fizionomie, in asa fel incat, sa scoata in evidenta frumusetea persoanei care beneficiaza de procedura de tatuare cosmetica, dar sa obtina totodata naturalete. Tehnicianul micropigmentist este o persoana care trebuie sa aiba totodata cunostinte temeinice despre fizionomia fetei, despre ten, despre structura pielii si pigmentologie.

Salonul de infrumusetare Cami Beauty Studio se afla in Bucuresti, zona Cotroceni – Drumul Taberei in sector 5 pe Str. Strada Petre Ispirescu nr. 130.

Telefon:

0728 063 344

021 410 0020

Program salon:

Luni – Vineri: 9.00 – 21.00
Sambata: 9:00 -19:00
Duminica: 9:00 -15:00

Localizare salon:

Art Temple, pe Str. Strada Petre Ispirescu nr.130, București

  Folositi formularul de mai jos indiferent de ora pentru a face o rezervare sau pentru a pune o intrebare:

  Numele si prenumele*

  Adresa d-voastra de email*

  Telefonul*

  Pentru ce doriti sa ne contactati:

  Doriti sa luati legatura cu cineva anume ?

  Alte informatii necesare ?

  Mai multe informatii despre micropigmentare sprancene:

  Ce este micropigmentarea sprancenelor ?

  Micropigmentarea este o procedură care implică inserarea subcutanată a unui pigment cu caracter semipermanent.

  Tehnicienii dermopigmentiști sunt la curent cu ultimele tehnici în domeniul pigmentării și folosesc cei mai siguri și eficienți pigmenți, pigmenți medicali de calitate superioară, testați alergologic.

  Cine poate beneficia de micropigmentare și cine nu ?

  Tehnicile moderne de micropigmentare  rămân în topul preferințelor clientelor din întreaga lume.

  Pot beneficia de magia micropigmentării toate persoanele care doresc o îmbunătățire sigură, o redefinire, un look îngrijit și fresh. Excepție făcând persoanele minore,gravidele și persoanele cu anumite probleme medicale ( afecțiuni ale pielii, erupții cutanate, inflamații, infecții, hematoame).

  Cand poti beneficia de micropigmentarea sprancenelor ?

  În momentul în care suntem nemulțumite de forma obținută prin pensat, avem goluri, asimetrii, ne obosește stilizatul zilnic, sprâncenele sunt rare, scurte, subțiri, inestetice, vrem să mascăm schimbări post operatorii, putem apela cu încredere la serviciile micropigmentării.

  Machiajul semipermanent al sprâncenelor  sau micropigmentarea are scopul de a corecta, a evidenția și nu în ultimul rând de a înfrumuseța fizionomia.

  Din respect pentru tine și pentru arta noastră, Cami Lux garantează siguranță medicală și igienică. Parcurgem împreună atât pașii necesari în realizarea  micropigmentarii, cât și măsurile de igienă și siguranță.

  Micropigmentarea este o metodă non-invazivă și nedureroasă, se folosește anestezic pe bază de cremă si anestezie lichidă pe bază de lidocaină, benzocaină și tetracaină. Prin urmare durerea este minimizată cu anestezici de înaltă calitate.

  Ustensilele sunt de unică folosință sterilizate conform normelor sanitare actuale.

  Ace de unică folosință.

  Pigmenți cosmetici medicali testați alergologic.

  Substanțele aplicate pe pielea clientului sunt de unică folosință.

  Pe parcursul a două ședințe :

  Prima ședință: se va desfășura pe parcursul a minim două ore.

  Ședința de bază care constă în consiliere estetică și consultație. În funcție de preferințele și nevoile clientelor, tehnicianul adoptă forma, nuanța și intensitatea pigmentului, pentru a obține un rezultat personalizat.

  A doua ședință: include retușul. În cazul în care este nevoie, avem ușoare goluri sau asimetrii, sau dacă dorim să accentuăm culoarea și să definitivăm forma.

  Tatuajul cosmetic sau machiajul semipermanent persistă până la reînoirea naturală a pielii, 2-4 ani, după care se estompează nuanța și se elimină uniform, aproape definitiv.  Prin urmare după o perioadă de timp, vă puteți schimba și forma și culoarea.

  Este de evitat consumul de cafea, băuturi alcoolice sau medicamente care pot fluidiza sângele.

  Tehnicianul se va ocupa de demechierea și degresarea tenului. Imediat după tehnica de pigmentare, sprâncenele sunt cu aproximativ 30%-40% mai închise și ușor inflamate. Această procedură implică un protocol de îngrijire pe toată perioada vindecării, care are loc în săptămâna imediat  următoare și variază ca durată în funcție de capacitatea de reepitelizare a pielii. De la 5 la 10 zile. După acest interval, pigmentarea se va reduce în intensitate cu până la 40%-50% și va oferi iluzia de sprânceană mai subțire cu aproximativ 10%.

  Tehnicianul vă va oferi un document cu instrucțiunile de îngrijire și indicații post procedurale.

  1. MICROPIGMENTARE FIR CU FIR

  Oferă sprâncenelor naturalețe, aspect îngrijit și de durată. Se respectă plantația naturală a firelor de păr din sprânceană

  2. MICROPIGMENTAREA DE TIP POWDER

  Reprezintă inserarea pigmentului pe întreaga  suprafața a sprâncenei, forma este bine conturată și definită .Un joc de umbre și lumini ne ajută să obținem un rezultat foarte bine stilizat cu efect de make-up

  3. MICROPIGMENTAREA DE TIP HYBRID

  Este combinația perfectă dintre două tehnici care ne ajută să obținem colorimetria, volumetria și simetria ideală pentru tipurile de sprâncene pensate în exces.

  4. CORECȚIE MICROPIGMENTARE

  forma nu este în raport cu simetria feței

  pigmentul introdus în piele are o culoare ne naturală

  5. RETUȘ MICROPIGMENTARE ( se face doar clientelor care au beneficiat de prima ședința în cadrul salonului Cami Lux.)

  Se definitivează forma în cazul în care există ușoare goluri sau asimetrii

  Se intensifică culoarea în funcție de preferințele clientelor

  6. INTENSIFICARE MICROPIGMENTARE ( Se face începând de la 6 luni la 12 luni în funcție de preferințele clientelor din cadrul salonului Cami Lux  )

  Tehnicianul are menirea de a vă asista cu lămuriri pentru oricare dintre temeri și vă va oferi informațiile necesare  în așa fel încât să adoptați într-o manieră confortabilă schimbarea, și etapele prin care veți trece din momentul finalizării ședinței de micropigmentare, până în momentul în care pielea va fi complet vindecată și va avea loc stabilizarea pigmentului.Vă punem la dispoziție un document cu indicații pro și post procedurale .

  Go to Top