Salon infrumusetare Prosper – Cami Lux

Traim intr-o lume atat de competitiva, care ne preseaza si in care invatam ca un  fizic placut te ajuta sa obtii aproape tot. Cum ar putea sa nu iti pese de aspectul exterior ? A fi frumoasa este o arta care cere sacrificii, timp si efort, dar atunci cand capodopera esti tu, merita!

Despre salonul de infrumusetare Cami Lux

Pentru noi acest salon are o poveste frumoasa despre vise implinite.  Aceasta este dovada ca putem face lumea mai frumoasa atat la propriu cat si la figurat. In acesti 7 ani de cand existăm ne au trecut pragul mii de cliente si bucuria noastra este ca s au intors de fiecare data cand au avut nevoie de serviciile noastre. Prin experienta, pasiune si dăruirea personalului Cami Lux Beauty, va asteapta la nobilul răsfăț de lux!

Salon infrumusetare Prosper

Salon infrumusetare Prosper

Salon infrumusetare Prosper din calea 13 septembrie !

Daca doresti o coafura moderna, o manichiura reusita sau un machiaj pentru orice ocazie, Salonul din Prosper este cea mai buna alegere. La salonul din calea 13 septembrie vei gasi intotdeauna oamenii de care ai nevoie pentru a deveni mai frumoasa si a te simti asa cum ai visat. Toate acestea deoarece stim ca noi femeile, avem nevoie de ingrijire atat pt noi, cat si pentru cei dragi. Nu ii uitam nici pe barbati, si ei sunt primiti cu aceleasi servicii de calitate. Pentru ca ne place sa aratam bine si sa fim admirati.

Personalul salonului de infrumusetare

Personalul nostru este calificat si te poate sfatui ce fel de tratament ti se potriveste.
Ne plac oamenii puternici si nu uita: tu esti ceea ce conteaza, tu esti pe primul loc. Daca tu esti fericita cu felul in care arati, ii vei face fericiti si pe ceilalti! Vino la noi, uita de griji, lasa stresul la intrare si vom avea grija de tine.