Salon cosmetica Prosper

Pntru a avea un ten impecabil, conteaza mai multi factori, precum alimentatia, stilul de viata sau chiar felul in care reusim sa raspundem si sa trecem pentru factorii stresanti. Daca stresul sau alimentatia stau la baza problemelor tenului tau, specialistii salonului nostru te vor ajuta pentru a iti recupera echilibrul de care ai nevoie, lucru care se va reflecta si pe tenul tau. Insa in acest articol dorim sa va prezentam importanta si beneficiile unui tratament facial o data pe luna.

Curatarea tenului

Zilnic, tenul tau este supus prafului, poluarii, fluctuatiilor de temperatura, vantului, factori care iti usuca pielea si iti astupa porii. Din cand in cand, ai nevoie de o curatare profesionista a porilor, pentru a permite pielii sa respire, pentru a stimula regenerarea si pentru a creste permeabilitatea pielii, astfel ca substantele active din produsele pe care le folosesti sa patrunda mai usor in profunzimea pielii.

Produsele de salon contin concentratii mai mari de substante active

Chiar daca folosesti acelasi brand de produse pe care il vezi si la salon, trebuie sa stii ca produsele profesionale au concentratii mult mai mari de substante active, de aceea e bine sa faci o vizita din cand in cand si la un centru de infrumusetare.

O relaxare binemeritata

Un tratament facial poate fi un binemeritat moment de relaxare, o recompensa, o iesire din cotidian pe care ne-o putem permite din cand in cand. Sa-ti mai spun un secret: 50% din succesul unui tratament facial se datoreaza miscarilor de masaj executate de cosmeticiana, miscari ce stimuleaza secretia de colagen, elastina dar si de hormoni ai fericirii, ce grabesc vindecarea pielii, crescand in acelasi timp imunitatea.

Salon Cosmetica Prosper

Salon Cosmetica Prosper

Tehnologia in slujba frumusetii

Astazi tehnologia in domeniul cosmeticii a evoluat extrem de mult. Exista tratamente pentru orice tip de probleme, si cu rezultate imediate si de lunga durata. Daca vrei sa-ti pastrezi tenul tanar sau sa incetinesti procesul degenerativ, tratamente precum microdermabraziunea te pot ajuta sa atingi rezultatele dorite. Terapia micropen cu ace aurite are un puternic efect anti-age si ajuta la eliminarea cicatricior, semnelor post-acnee, ridurilor fine.

Socializarea ca terapie

De multe ori, femeile vin la salon pentru a se descarca, pentru a se deconecta de responsabilitatile stresante. Intr-adevar, pentru femei terapia prin comunicare este foarte eficienta. Nu intamplator, in atmosfera destinsa din cadrul unui centru de infrumusetare vei auzi cele mai interesante povesti de viata, destainuiri si secrete. Adesea, o vizita la cosmeticiana se finalizeaza cu mai mult decat un simplu tratament: poate cu un sfat de ingrijire, o poveste interesanta sau o lectie de viata, de ce nu?

Salonul Cami Lux se afla in Bucuresti, in complexul Prosper, zona Cotroceni – Drumul Taberei in sector 5 pe Calea 13 septembrie nr. 221-225.

Telefon:
021 410 0020 (receptie)
0723 6222 44 (Petcu Camelia)
e-mail: salon.cami.lux@gmail.com

  Folositi formularul de mai jos indiferent de ora pentru a face o rezervare sau pentru a pune o intrebare:

  Numele si prenumele*

  Adresa d-voastra de email*

  Telefonul*

  Pentru ce doriti sa ne contactati:

  Doriti sa luati legatura cu cineva anume ?

  Alte informatii necesare ?

  Program salon cosmetica Prosper:

  Luni – Vineri: 9.00 – 21.00
  Sambata: 9:00 -19:00
  Duminica: 9:00 -15:00

  Localizare salon cosmetica Prosper:

  In complexul Prosper, Calea 13 septembrie nr. 221-225 sector 5 Bucuresti.