Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi-a făcut o apariţie surpriză la o ceremonie care a marcat finalizarea unei mult-aşteptate linii de metrou din Londra numită în onoarea ei, informează Reuters.

Regina, purtând o pălărie şi o haină de culoare galben aprins şi folosind un baston, a dezvelit o placă în Gara Paddington. I s-au alăturat fiul ei Edward şi premierul Boris Johnson.

Aceasta este cea mai recentă ieşire publică pentru monarhul în vârstă de 96 de ani care, în pofida faptului că nu a rostit discursul în Parlament săptămâna trecută din cauza unor probleme de mobilitate, a participat de două ori la un spectacol ecvestru la reşedinţa sa de la Castelul Windsor în ultimele zile.

„Într-o evoluţie fericită, Majestatea Sa Regina participă la evenimentul de azi care marchează finalizarea liniei ‘Elizabeth”’, a declarat o purtătoare de cuvânt a Palatului Buckingham.

Reuters

( www.agerpres.ro )

Post-ul Regina Elisabeta a II-a a inaugurat o linie de metrou apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.