Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au desfășurat vineri, 6 mai, trei percheziții domiciliare la locuințele a doi bărbați, precum și în alte locații de interes operativ, pentru săvârșirea mai multor fapte de furt.

”Au fost identificate mai multe bunuri, susceptibil a fi provenite din comiterea faptelor. În fapt, în perioada martie – aprilie a.c., doi bărbați, de 35 și 38 de ani, ambii din Sângeorgiu de Mureș, ar fi sustras, din autoturismele și locuințele mai multor persoane, diverse bunuri, creând un prejudiciu de aproximativ 22.000 de lei. În urma probatoriului administrat, față de aceștia, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi, să fie prezentați instanței, cu propuneri legale. Acțiunea a avut loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș. La percheziții au participat și jandarmi”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Post-ul Percheziții la mureșeni bănuiți de furturi din autoturisme apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.