Două gimnaste celebre din România vor concura împreună la emisiunea „America Express”, anterior cunoscută drept „Asia Express”.

Este vorba despre Larisa Iordache și Diana Bulimar, ambele reprezentante de onoare ale sportului românesc, atât în competițiile europene, cât și cele mondiale (inclusiv competițiile olimpice). Cele două vor participa împreună la „America Express”, acestea fiind și bune prietene, conform Pro Sport.

Larisa Iordache a anunțat recent că a luat decizia de a se retrage din gimnastică, după ce a trecut prin multe accidentări pe parcursul carierei. Ea a fost considerată a fi un veritabil talent în gimnastică, potențialul ei fiind unul uriaș. Ultima accidentare a suferit-o în timpul calificărilor pentru finalele olimpice, fapt ce a făcut să nu mai poată participa la competiție.

Cât despre Diana Bulimar, aceasta nu este străină de competițiile televizate. Ea a participat în primul sezon al emisiunii „Exatlon România”. Este considerată a fi una dintre cele mai importante gimnaste ale României din ultimul deceniu. Diana a obținut medalii la multe competiții majore. În 2012, chiar a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra.

Emisiunea, prezentată de Irina Fodor și produsă de Mona Segall, va lansa al cincilea sezon, după patru sezoane de succes în Asia. În sezonul cinci, acțiunea se petrece în America de Sud și în America de Nord. Concurenții vor petrece timp în țări precum Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7000 de kilometri.

Foto – Instagram