Reprezentanții societății Keresd GuestHouse SRL, titulara proiectului „Demolare și reconstrucție școală și schimbare de destinație din școală în vilă turistică”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureş, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în satul Criș, nr. 158, comuna Daneș.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la adresa web apmms.anpm.ro, iar publicul interesat poate înainta comentarii și observaţii la proiectul deciziei de încadrare, în termen de zece zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Post-ul Mureș: Școală demolată și transformată în vilă turistică apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.