Cabral (44 de ani) și Andreea (36 de ani) Ibacka și-au botezat fiul sâmbătă, 14 mai 2022. Evenimentul a fost unul restrâns, acasă la pereche. În timpul acestuia, un incendiu a cuprins casa unor vecini.

Momente de panică la botezul fiului lui Cabral. Casa vecinilor a fost cuprinsă de flăcări

„Toată lumea OK. Vecinii sunt toți bine. Speriați, dar bine. E pace”, a scris Cabral pe Instagram.

Actrița l-a născut pe Tiago în octombrie 2021. Perechea mai are o fiică, Namiko, în vârstă de 3 ani. Din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (54 de ani), moderatorul emisiunii „Ce spun românii” mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 19 ani.

„Weekendul acesta vine cu un moment tare special pentru noi. 🤫 Un super eveniment – acasă – pe care îl pregătim de câteva luni. 💙 Din multe puncte de vedere… dacă vă arăt câte liste peste liste am avut și am bifat!”, scria actrița în mediul online, înaintea botezului.

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre viața cu doi copii: „De trei luni și jumătate nu dormim”

În ianuarie 2022, intrată virtual în direct în emisiunea „Xtra Night Show”, Andreea a vorbit, printre multe altele, și despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mama a doi copii.

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic, deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile, și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Tiago a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko”, a declarat actrița.

„Sunt zen. Am ajutor pe timpul zilei. Tura de noapte îmi revine pentru că alăptez. Eu am antrenamentul nopților pierdute. Dar atunci când se mai liniștiseră apele, am luat-o de la capăt. Sunt mai liniștită, mai calmă și mai răbdătoare decât oricând. Îmi dau seama că micuțul n-are nicio vină. Atunci am toată răbdarea”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de mariaj. „Lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată”

Ce joburi a avut Cabral Ibacka înainte de intra în televiziune?

Andreea și Cabral s-a cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor.

La Antena Stars, în vara anului 2021, Andreea declara în glumă: „Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. (…) Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor”.

„Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram