Mircea Solcanu (46 de ani) trece din nou printr-o perioadă foarte dificilă. Fostul prezentator de la Acasă TV a vorbit într-o intervenție prin Skype, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, despre problemele de sănătate care, din păcate, i-au reapărut.

În 2012, Solcanu a fost supus unei operații pentru înlăturarea unei tumori localizate la nivelul capului. Acum, fosta vedetă de televiziune spune că tumora i-a reapărut. În plus, Solcanu este nevoit să o îngrijească și pe mama lui care a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, în fază finală.

Pe lângă toate probleme legate de sănătate ale lui și ale mamei sale, Solcanu își mai face timp să meargă și la cursurile de teatru la care este înscris.

În afară de studiile mele la Facultatea de teatru a Universității Ovidius nu prea fac mare lucru. Îmi petrec viața acasă…

Problemele de sănătate mi-au reapărut, tumora s-a refăcut, am dureri cumplite de cap uneori și cu toate astea mă descurc în continuare.

Citeşte şi: Drama lui Mircea Solcanu după operația pe creier: „Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd”

Trec printr-o perioadă mai delicată, mama mea este suferindă și trebuie să îmi petrec mai mult timp aici, împreună cu ea și cu sora mea. Din noiembrie mi-am petrecut timpul cu mama, 24 din 24, am învățat ușor-ușor și în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat.

Mai schimb pamperși, mai spăl, mai fac de mâncare și cumpărături și 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență, care va fi probabil pe la începutul lui iunie – i-a mărturisit Mircea Solcanu lui Cristi Brancu.

Citeşte şi: Ce a pățit Oana Radu după ce a refuzat să cânte la o nuntă. „O să depun plângere la poliție!”

Solcanu a mai vorbit și despre pierderea celui mai bun prieten al lui, câinele Rich, care a murit la începutul acestui an. Fostul prezentator de la Acasă TV numește toate aceste probleme “binecuvântări”, argumentând că “viața fără suferință e degeaba!”:

Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu, Rich, care mi-a fost alături 14 ani și cel mai bun prieten, și asta, pe lângă toate problemele care sunt cu mama! De ce mi se întâmplă asta? Eu consider că de fapt acestea sunt niște binecuvântari și dacă stau să mă gândesc și să aplic ceea ce am învățat din spiritualitate, crucea fără Hristos e doar un cuier de lemn și viața fără suferință e degeaba!

Foto – Captură Youtube