Volodimir Zelenski a transmis luni dimineață un mesaj în care a vorbit despre victoria Ucrainei.

Luni, 9 mai, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un mesaj în care a vorbit de Cel De-al Doilea Război Mondial, precum și despre o victorie a Ucrainei în lupta cu Rusia, chiar înainte ca la Moscova să înceapă parada militară de Ziua Victoriei, care a marcat 77 de ani de la înfrângerea Germaniei naziste.

Luptăm pentru libertatea copiilor noștri și, prin urmare, vom câștiga. Nu vom uita niciodată ce au făcut strămoșii noștri în al Doilea Război Mondial, care a ucis peste 8 milioane de ucraineni. Foarte curând vor fi două zile ale victoriei în Ucraina. Și cineva nu va avea niciuna, a transmis Volodimir Zelenski.

Citește și: Bianca Drăgușanu este însărcinată? Cum s-a dat de gol

Detalii din culisele relației dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce a dus la despărțirea cuplului

Vlăduța Lupău, experiență neplăcută cu un medic în timpul sarcinii: „Mi-a luat și o căruță de bani”

Mira și Levi Elekes și-au confirmat relația. „Omul care scoate tot ce e mai frumos din mine”

Am câștigat atunci. Vom câștiga acum. Și Khreschatyk (strada principală din Kiev – n.r.) va vedea parada victoriei – Victoria Ucrainei! Victorie fericită împotriva nazismului! Glorie Ucrainei! a mai spus acesta, potrivit Libertatea.

Și liderul de la Kremlin a vorbit de Ziua Victoriei în Piața Roșie din Moscova. Acesta a transmis că Rusia a trebuit să ia măsuri pentru a se apăra în fața Occidentului, care se pregătea să le invadeze pământul.

Sursă foto: Hepta