Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina (30 de ani), a dat naștere unui băiat, al treilea fiu al antrenorului. În mediul online, Laurențiu a publicat prima fotografie cu bebelușul.

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a treia oară. Prima imagine cu bebelușul

Pentru fiul lor, Laurențiu și Corina au ales un nume deosebit, Liam, cu origini irlandeze, care semnifică „luptător determinat” sau „protector”.

Din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer, antrenorul mai are un fiu, Luca (21 de ani). Din a doua căsnicie cu Anamaria Prodan (49 de ani), Laurențiu mai are un fiu, Laurențiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto. În vara anului 2021, după 13 ani de mariaj, Laurențiu și Anamaria s-au separat.

„Corina este o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă. N-a ținut niciodată cont de faptul că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă să plece (n.red.: cu el unde avea nevoie). Niciodată nu mi-a cerut, așa cum spune Anamaria, să divorțez. Nici în secunda asta nu-mi cere lucrul ăsta. Nu am avut niciodată discuții pe acest subiect. I-am spus că vreau să fie în afara acestui subiect, pentru că astea sunt lucrurile mele de rezolvat. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, declara Laurențiu Reghecampf anul trecut, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Am cunoscut-o pe Corina la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Nici nu cred că este important și că interesează pe cineva exact cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se întâmplă de-acum încolo. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a mai spus.

Întrebat dacă se gândește să se căsătorească cu Corina, antrenorul a completat: „Mai am de muncă. La cum se zbate Anamaria… Ea zice că vrea să divorțeze, dar se zbate mai mult să nu divorțeze. Acum nu știu… vedem ce se întâmplă”.

Foto: Instagram