Destanee Aiava, o jucătoare de tenis învinsă de Simona Halep la primul turneu din 2022, a dezvăluit că a încercat să își pună capăt zilelor.

Tânăra jucătoare din Australia, în vârstă de 22 de ani, a fost salvată chiar în ultimul moment. Destanee Aiava a cunoscut-o pe Simona Halep în data de 2 ianuarie, în primul tur la WTA Melbourne 1. Deși nu a jucat rău, ea a pierdut cu 6-4, 6-2 în fața Simonei, care a ieșit învingătoare în turneu, după cum relatează Pro Sport.

Destanee Aiava a fost la un pas de sinucidere în luna mai, chiar înainte de ziua în care avea să împlinească 22 de ani, ea fiind născută în data de 10 mai 2000. Din fericire, a fost oprită de trei persoane care se aflau prin apropierea sa.

Sportiva a dezvăluit pe Instagram ce intenții a avut: „În seara duminicii de Paște am vrut să mă arunc de pe un pod, dar trei oameni din apropiere m-au oprit și m-au adus acasă. Nu am vrut să ajung să împlinesc 22 de ani, dar știu că familia mea și prietenii mei ar fi fericiți să știe că sunt în viață în această zi, care ar trebui să fie specială”.

Citește și: Amna, despre momentele grele de după divorț: „A fost ca o perioadă de doliu”

Citește și: Nicole Cherry, primele imagini de la cununia civilă cu Florin Popa. Cuplul își botează fiica în aceeași zi

Citește și: Ioana Ginghină, despre al doilea copil: „Consider că am atins o vârstă la care…”

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații despre împăcarea cu Gabi Bădălău: „Am reluat comunicarea”

Totodată, Destanee Aiava a adăugat: „Uneori, oamenii pe care îi întâlnești în viață te pot face să te simți că nu meriți să fii iubită, dar la sfârșitul zilei am învățat:  «Dumnezeu e credincios și nu va lăsa să fii încercată dincolo de puterile tale. Prin încercare, Dumnezeu îți va oferi o cale de scăpare, prin care poți să înduri greutățile»”.

Destanee Aiava se numără printre cele mai talentate jucătoare ale generației ei. Pe vremea când era doar o puștoaică de 12 ani, ea a fost invitată să joace un joc demonstrativ cu legendara jucătoare Steffi Graf. Ea a primit această onoare în urma unui concurs dificil din Franța, la care a ieșit învingătoare.

Ea nu se teme să recunoască că practică sportul pentru bani. În trecut, aceasta a spus: „Eu joc pentru bani! Cu toții ne dorim o viață mai bună, așa că nu am de ce să mă ascund”.

Foto – Instagram