Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș vor fi la datorie și în acest sfârșit de săptămână, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

”Jandarmii vor patrula permanent pentru menţinerea unui climat de ordine și pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în zonele urbane aglomerate: în zona parcurilor, gărilor, centrelor comerciale, în zona cluburilor precum și în zonele rurale. Totodată, colegii noștri vor fi alături de cetățeni, duminică, la manifestările culturale și sportive, astfel încât să fie evitate aglomerările de persoane și pentru prevenirea şi descurajarea oricăror fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice. Vor fi prezenți la: “Sărbătoarea Florilor” din localitatea Curteni, județul Mureș, la evenimentul sportiv “Half Marathon Mureș” din municipiul Târgu-Mureș. Siguranța reprezintă prioritatea jandarmilor, astfel recomandăm: să se respecte indicațiile organizatorilor, să se evite încălcarea normelor de conviețuire socială și dacă situația o impune, cetățenii să solicite neîntârziat sprijinul jandarmilor, în mod direct, efectivelor aflate în misiune sau prin numărul unic de urgență 112”, a informat Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul al instituției.

(Redacția)

Post-ul Jandarmii mureșeni la datorie, pentru un weekend în siguranță apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.