Iulia Albu postează în mediul online din ce în ce mai multe poze cu fiica sa și a designerului Mihai Albu, Mikaela. Fata are 12 ani, iar într-una dintre cele mai recente fotografii apare într-o ipostază neașteptată, purtând un machiaj pentru o filmare. Iulia Albu le-a arătat celor care îi urmăresc activitatea în mediul online cât de frumoasă este Mikaela când este machiată discret.

La filmări. A vrut eyeliner și pistrui. Asta în cazul în care peste un an veți observa cum albesc subit” – a transmis criticul de modă în mediul online. În fotografie, Mikaela are un contur negru în jurul ochilor, câțiva pistrui, părul prins și este îmbrăcată într-o ținută elegantă.

Cu toate că este încă mică pentru a folosi farduri, fanii Iuliei Albu au apreciat fotografia și s-au declarat încântați de cât de frumoasă și cochetă este Mikaela.

Un copil suuuuperb, să te bucuri de ea!

Seamănă cu mama 99%!

Dacă îi interziceai, era oricum curioasă, așa mai bine o lași să experimenteze și singura va decide ce-i mai bine pentru ea!

Micuță pentru machiaj, e o frumoasă!

E asa de gingașă! O frumusețe de copil  – i-au transmis internauții Iuliei Albu.

Citeşte şi: Unde s-a mutat Alina Sorescu după confirmarea divorțului de Alexandru Ciucu

Citeşte şi: Cât a costat rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o la întâlnirea cu Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite

Citeşte şi: Iulia Albu, ironii la adresa Andreea Bănică: „Avem o problemă”

Citeşte şi: Cu ce se ocupă fiul lui Victor Socaciu și al Marinei Almășan

Fata criticului de modă are un cont personal de Instagram, dar îl folosește foarte rar, mama ei încurajând-o să stea cât mai departe de social media pentru că uneori acesta poate fi un mediu nociv pentru un copil.

Da, îmi este teamă că Mikaela ar putea fi influenţată, de aceea o ţin departe de social media, sunt foarte rare momentele în care ea apare. Şi oricum acele momente sunt sub stricta supraveghere a noastră. Îmi dau seama că n-o să pot fi lângă ea tot timpul şi nici nu sunt unul dintre acei părinţi care să-şi controleze copilul. Dar fireşte că-mi doresc să-i pot fi un sprijin şi îmi doresc să avem întotdeauna relaţia pe care o avem acum. Şi care nu este neapărat o relaţie clasică mamă-fiică. Noi suntem cele mai bune prietene – spunea Iulia Albu, în urmă cu câteva luni, pentru OK!Magazine.

Foto – Instagram