Irinel Columbeanu (64 de ani) a scris o trilogie autobiografică. Primul volum, „Istoriile unui vehement. Ipocrația”, s-a lansat în decembrie 2021. Al doilea, „Istoriile unui vehement 2. Apofenia?”, s-a lansat în februarie 2022. Al treilea volum se va lansa curând.

În paginile acestuia, afaceristul a povestit o discuție aprinsă dintre el și Mr. Pink, iubitul fostei lui soții, Monica Gabor (35 de ani). Irinel și Monica au fost căsătoriți între anii 2006 și 2011 și au împreună o fiică, Irina, în vârstă de 15 ani. Adolescenta locuiește în Statele Unite ale Americii cu Monica, Mr. Pink și cu fiul bărbatului.

Irinel Columbeanu, discuție aprinsă cu Mr. Pink. De la ce a pornit conflictul

Irinel și Mr. Pink s-au întâlnit de două ori până acum. În timpul uneia dintre întâlniri, cei doi au avut o discuție aprinsă.

„Discutară mult (…), dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei, să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară, când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink, în parcarea subterană”, a povestit Irinel Columbeanu, potrivit Click!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Era Monica Gabor minoră când ea și Irinel Columbeanu s-au cunoscut? Câți ani are, de fapt, modelul

De cât timp nu și-a mai văzut Irinel Columbeanu fiica?

De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

De ce a lipsit Monica Gabor de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: „Am invitat-o”

„Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu. Începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese. Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el. Așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect”, a continuat.

„Era mult prea serios pentru a fi judecat și hotărât sub presiunea timpului. După care ieși tăcut din Rolls, chemă liftul și urcă în apartament. La plecare, la aeroport, când așteptau îmbarcarea, i se păru că Irina era parcă un pic îmbufnată. De altfel, și el era frământat de acea discuție care, una peste alta, îi lăsase un gust până atunci necunoscut și cam amar”, a completat.

Ajuns în România, Irinel s-a decis. „Așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles, când îl certase în parcarea subterană. Puse mâna pe telefon: «Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp, mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon, e OK»”, a încheiat.

De ce nu-și vizitează Irinel Columbeanu fiica în America?

Irinel a explicat în aprilie 2022 de ce nu-și vizitează fiica în America. Întrebat dacă o să-i facă o vizită Irinei în perioada următoare, Irinel a declarat la Antena Stars: „O să vină și această variantă, probabil. Dar eu nu mă duc nicăieri neinvitat, iar ea nu cred că are calitatea de a face invitații acolo”.

Monica și Mr. Pink au fost despărțiți o vreme anul trecut. În iulie 2021, Monica a șters din mediul online toate fotografiile cu ea și cu bărbatul, fără a confirma însă despărțirea. La vremea aceea, surse apropiate perechii dezvăluiau că posesivitatea afaceristului ar fi dus la separare.

Foto: Facebook; Instagram