Ioana Ginghină (44 de ani) are o soră cu 11 ani mai mică, Elena Ginghină (33 de ani), dar și un frate și o soră vitregi. Invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, actrița a vorbit despre aceștia.

Din prima căsnicie, tatăl Ioanei, Dan Ginghină, are un fiu cu 8 ani mai mare decât actrița, pe care aceasta din urmă l-a cunoscut destul de târziu. Acesta locuiește în America.

„Țin legătura cu el, vorbim pe social media. Ne-am văzut de două ori în viață, dar bătrâni, el avea vreo 30 și ceva de ani, eu vreo 20 și ceva de ani. Știam despre el, despre soră nu știam, am aflat mai târziu”, a declarat Ioana Ginghină, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Ioana Ginghină are o soră vitregă pe care nu a cunoscut-o niciodată

După divorțul de prima soție, Dan Ginghină a format un cuplu cu o altă femeie, alături de care are o fiică pe care Ioana nu a cunoscut-o niciodată.

„La un moment dat, eram în Sibiu, mergeam pe stradă și prietena cu care eram o salută pe o tipă. Nu am văzut cum arată sau cine e. A zis (n.red.: prietena ei): «Ia uite, pe tipa asta o cheamă ca pe tine, Ginghină! Ce curios, că e rar numele Ginghină. Și tatăl ei e tot profesor de sport și o cheamă Dana Ginghină». Și apoi i-a căzut fața. Mi-ar fi plăcut să mă opresc, să o văd. Nu m-am oprit. Mi-ar plăcea să ne cunoaștem. Eu am înțeles că ea stă în Germania. Nu știu dacă e măritată, poate nu mai e Ginghină. Tata nu are un contact, nu are nimic”, a mai spus actrița.

Potrivit Ioanei, mama surorii sale vitrege are o familie care nu și-a dorit ca tatăl ei să aibă legătura cu fiica lui. Dan Ginghină a plătit pensie alimentară însă nu a avut o relație cu Dana.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: 

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după doi ani de la divorț

Ce carieră își dorește fiica Ioanei Ginghină să urmeze? „Deja discutăm la ce liceu să meargă”

Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină când a aflat că actrița s-a logodit cu Cristi Pitulice

„Am aflat că tata s-a întâlnit cu mama fetei (n.red.: mama Danei) acum câțiva ani. Pe fiica ei (n.red.: a Danei) o cheamă Roxana. E făcută înainte de Ruxandra (n.red.: fiica Ioanei Ginghină). Am zis că ce chestie, că le cheamă aproape la fel”, a mai declarat actrița.

După despărțirea de mama Danei, Dan Ginghină a cunoscut-o pe mama Ioanei, Constantina, care este cu 12 ani mai tânără decât el. În vârstă de 79 de ani, tatăl Ioanei este în continuare foarte activ.

„Dintotdeauna am avut grijă ce mănânc, pentru că tatăl meu este fost profesor de educație fizică. Face și acum sport, la 79 de ani. Drept urmare, eu și sora mea am crescut în casă cu dietă, nu cură de slăbire, dietă toată viața. Eu de mică, seara nu mâncam decât un iaurt sau un fruct. Când veneam din tabere, mă aștepta tata cu cântarul acasă. Deci obsesia mea nu e așa, că mi-am creat-o. Eu așa am fost crescută”, mai povestea Ioana Ginghină în trecut, pentru Spectacola.

„Tata, făcând box, tot timpul a trebuit să se mențină. El și acum arată la corp ca un tânăr de 35 de ani. Am învățat că sportul constant, nu extrem de mult, acolo 45 de minute, o oră, te face să ai un corp armonios toată viața. Sportul trebuie să se facă în funcție de vârstă. Tata făcea box și tenis de câmp și acum face înot și bicicletă. Și noi femeile trebuie să schimbăm.. mai trecem la yoga, pilates”, a încheiat.

Ioana Ginghină și iubitul ei, Cristi Pitulice, se vor căsători anul acesta. Perechea s-a logodit în ziua în care actrița a împlinit 43 de ani, pe 21 septembrie 2020. Din fostul mariaj cu actorul Alexandru Papadopol, Ioana are o fiică, Ruxandra, în vârstă de 13 ani.

Foto: Instagram