Reprezentanții Grupului Scallier din Polonia au anunțat, pe pagina web proprie, www.scallier.com, decizia de extindere prin construirea unor Funshop Park-uri în mai multe localități din România, printre care se află și municipiul Reghin din județul Mureș.

”În 2021 Scallier a finalizat construcția și a deschis parcuri de retail în Rosiorii de Vede și Focșani. În 2022, continuă lucrările de construcție și intenționează să deschidă parcuri comerciale în Turda, Timișoara și Vaslui, urmând ca anul acesta să se închidă cu un volum de peste 40.000 de metri pătrați de spațiu comercial modern închiriabil (GLA) finalizat. În 2023, sunt planificate deschiderea de noi facilități în orașele Moșnița, Arad, Ploiești, Otopeni, Ovidiu și Reghin. În total, în următoarele luni, portofoliul Scallier în România va include 11 parcuri de retail cu o suprafață totală închiriabilă de peste 90.000 de metri pătrați. În același timp, compania lucrează la extinderea portofoliului de terenuri pentru a dezvolta în continuare proprietăți comerciale pe piața din România. Toate parcurile comerciale dezvoltate de Scallier sunt supuse certificării Breeam”, se precizează într-un comunicat de presă intitulat ”Scallier crește în România: construirea de noi facilități și extinderea portofoliului de teren”.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Post-ul Funshop Park, în pregătire la Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.