Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță au format un cuplu timp de 17 ani. Actorul și make-up artista s-au despărțit în 2018. Din același an, bărbatul formează un cuplu cu actrița Iulia Dumitru.

Recent, Florina Mărcuță a spus ce a determinat-o să se înscrie la Facultatea de Teologie Justinian Patriarhul din București, la secția Artă Sacră. Florina și-a închis școala de make-up la începutul pandemiei, iar acum, colegele și prietenele o numesc „blonda de la Teologie”.

Fosta soție a lui Bebe Cotimanis, Florina Mărcuță, studentă în anul I la Teologie. „Am zis să fac ceva mai mult”

„Am zis că fac ceva și pentru sufletul meu. Am zis să fac ceva mai mult. (…) La Teologie am mai avut o tentativă de a mă înscrie, când Matei era în clasa a VII-a, dar nu puteam să mă duc. Anul trecut, în luna mai, m-am decis foarte repede. M-am interesat de ce lucrări este nevoie. Voiam Teologie sau Pedagogie, pentru UNARTE nu eram pregătită. Speram ca măcar la Pedagogie să fac față la examen”, a povestit Florina Mărcuță, pentru Fanatik.

Pentru examen, Florina Mărcuță a pregătit cinci tablouri mari, în creion. A avut deja lucrări la o expoziție de la Mănăstirea Antim.

„M-am gândit că, dacă intru la buget, înseamnă că e un dar de la Dumnezeu, iar dacă intru la cu plată (și îmi permit, rămân) și înseamnă că e un semn. Dacă nu intru, atunci o să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce am descoperit în mine. Așa am gândit și așa am făcut. M-am trezit la examen și au venit rezultatele. Când am văzut că am intrat la buget, a zecea din 13, am plâns două zile de bucurie. Bucuria aceea o trăiesc și azi, când sunt studentă în anul l de facultate. Fiul meu este student la Iași, la Arte Vizuale, la secția foto-video”, a completat.

De ce și-a închis școala de make-up?

„La finalul lunii februarie 2020 am închis școala de machiaj. Proprietarii au vrut să vândă și a fost perfect pentru mine. Am predat locația. Când le aranjează Dumnezeu, le aranjează. Am luat o pauză. Dar am fost activă mai mult pe partea de cosmetică, ca să-mi pot câștiga existența. După un maraton de 19 ani cu școala mea, școala lui Matei, fiul meu, evenimente… mi-a prins bine. Și anul trecut am zis să iau un pachet cu pictură și desen, timp de o lună de zile, la o școală privată, să ies din casă”, a mai declarat Florina, tot pentru Fanatik.

Foto: Facebook