Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale scoate la concurs 80 de posturi de soldat și gradat profesionist pentru mai multe unități din România, printre care și cea de la Târgu Mureș.

”Spune da unei noi provocări! Acum e momentul să te alături echipei din Forțele pentru Operații Speciale Române. În perioada 2 mai – 17 iunie 2022 poți depune dosarul de candidat pentru cele 80 de locuri de soldat/gradat profesionist scoase la concurs de Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale. Pentru detalii accesați link-ul https://safos.mapn.ro/news/34. Dacă ai nelămuriri poți lua legătura cu recrutorii noștri telefonic la numărul 0368-734.224 sau prin e-mail la adresa [email protected] Locurile sunt împărțite pe specializări și unitățile FOS din: Bacău, Buzău, Mangalia, Târgu Mureș și Vlădeni”, au informat vineri, 20 mai, reprezentanții Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale.

(Redacția)

Post-ul Forțele penru Operații Speciale recrutează mureșeni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.