Alexandru Pădureanu (25 de ani), fiul regretatei cântărețe de muzică lăutărească și de petrecere, Cornelia Catanga, și a lui Aurel Pădureanu, se căsătorește cu iubita lui, Alina.

Cei doi s-au logodit anul trecut, iar acum se pregătesc pentru nunta care va avea loc în SUA. Iubita lui Alexandru este născută în New York, iar tânărul stă deja cu ea acolo, dorind să-și dezvolte cariera artistică pe plaiurile americane.

Alina are o altă profesie, nu e artist, e din America, născută la New York! O să vină luna viitoare în Bucureşti! Şi apoi va urma să ne cununăm şi să ne întoarcem în America! Că acolo este şi visul meu să îmi urmez cariera artistică!!!

Am cântat în faimosul club din lume la «Blue Note», invitat de cel mai mare trompetist din lume Arturo Sandoval. Mama şi tata sunt extraordinar de fericiţi. Sunt în ţară de la Crăciun, am petrecut Sărbătorile aici, dar mor de dorul iubitei mele! – dezvăluia Alex Pădureanu, în 2019.

Citeşte şi: Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, s-a căsătorit religios cu Teodor Măgureanu

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. „Rămânem amici”

Citeşte şi: Adda a aflat cum s-a îmbolnăvit de Borelioză. „N-am luat-o prin mușcătură de căpușă”

Citeşte şi: Cu cine vor locui fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu după anunțul divorțului

Tatăl lui Alexandru, muzicianul Aurel Pădureanu a spus că nunta fiului său va fi una modestă, cum sunt cele tradiționale în Statele Unite, din lipsă de bani. În plus, Aurel a mai spus că fiul său și-a amânat momentul nunții din cauza decesului Corneliei Catanga, care a avut loc la începutul anului trecut. Celebra cântăreață de muzică lăutărească s-a stins din viață pe 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza complicațiilor apărute în urma infectării cu SARS-CoV-2.

Alexandru este de mult timp cu iubita lui. Măcar asta să-mi mai aducă fericirea. Se cunună și ei acolo, fata lui are cetățenie americană. Ea a venit special pentru Alexandru să îl susțină după ce a murit Cornelia. Nu va fi o nuntă, o să fie o ceremonie simplă pe stilul acela al lor, de unde bani?! Că nu sunt. El e un băiat talentat, cel mai tare pe pianist, dar nu vedeți că nu se poate face nimic în țara noastră de alții. Uitați ce s-a întâmplat la Eurovision.

Oamenii buni sunt dați la o parte. Alex locuiește cu viitoare lui soție și vrea să facă acest frumos eveniment. Era programat anul trecut, dar dacă Cornelia s-a prăpădit..nu s-a mai putut face nimic, a trebuit să respectăm doliul  – a precizat soțul Corneliei Catanga, pentru click.ro.

Foto – Facebook