Maria Iordănescu, fiica fostului mare fotbalist și selecționer al echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Teodor Măgureanu, la jumătatea lunii mai. La impresionantul eveniment a participat, printre câteva sute de invitații, și Gigi Becali.

Maria și Toader s-au cununat civil anul în 2021, iar acum au făcut nunta religioasă într-o biserică din București. Rochia prezentatoarei de la Prima TV a fost spectaculoasă, cu o trenă de șapte metri, iar buchetul de mireasă, din trandafiri albaștri, a fost ales pentru a se asorta cu rochiile domnișoarelor de onoare.

Citeşte şi: Adda a aflat cum s-a îmbolnăvit de Borelioză. „N-am luat-o prin mușcătură de căpușă”

Citeşte şi: Cu cine vor locui fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu după anunțul divorțului

Citeşte şi: Bianca Pop de la „Insula Iubirii”, internată la psihiatrie. Fosta ispită le cere fanilor să o scoată de acolo

Citeşte şi: Cum reușește Elena Gheorghe să evite capcana monotoniei în relația cu soțul său. Cei doi sunt împreună de 18 ani

Gigi Becali, unul dintre invitați speciali la nunta Mariei a participat doar la slujba din biserică, fără să ia parte la petrecerea de după ceremonie, argumentând că nu mai “există pentru el” dans și muzică.

„Muzică, dans, la mine nu mai există. Am venit ca un părinte spiritual. Ei şi-au pus naşi tineri, care merg la nuntă, stau noaptea… la distracţie. La mine gata. Dup-aia, vreţi să se spună: «Uite, domle, are blat pe la echipa naţională, cine ştie, vreun dosar penal»”, a declarat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Petrecerea de după a avut loc într-un restaurant select din București, iar acolo Wilmark a fost cel care a întreținut atmosfera împreună cu trupa Gipsy Casual.

Momentul serii a fost, așa cum era de așteptat, venirea tortului cu multe etaje. De la frumosul eveniment nu au lipsit frații Mariei Iordănescu, dar nici buna ei prietenă Antonia Ștefănescu, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, care a prins buchetul miresei.

Foto – Instagram / Libertatea