Conducerea societății Diadrag SRL anunță publicul interest asupra depunerii solicitării de emitere a autorizației integrate de mediu pentru ,,Fermă de găini ouătoare”, activitate încadrată în Anexă nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 6.6 a)” Instalație pentru creșterea intensivă a păsărilor, având capacitatea mai mare de 40.000 de locuri”, pe un amplasament din intravilanul localității Cucerdea, fără număr, intravilan.

Potrivit unui comunicat, informațiile privind impactul potențial asupra mediului al activității pentru care se solicită autorizație integrată de mediu pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și de marți pânî vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Post-ul Fermă nouă de peste 40.000 de găini, într-o localitate mureșeană apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.