Bucură-te de un ritual relaxant de frumusețe și wellness, recreând un tratament demn de spa în confortul propriei case: îngrijirea de sine „acasă” este, fără îndoială, una dintre cele mai hot tendințe ale momentului.

În urma succesului uriaș al colecției de măști de față activate de UFO Farm To Face, FOREO – brandul suedez de tehnologie de frumusețe care a fost mereu atent la tendințele globale și la nevoile utilizatorilor săi din întreaga lume, vine în ajutorul iubitorilor de frumusețe cu o colecție de măști de față din material textil ce au dublă utilizare, Farm To Face Sheet Mask.

Oferă-ți o piele hrănită natural datorită celor 5 formule fresh și lejere ale acestor măști de față minunate. Realizată din ingrediente pure și naturale, fiecare mască poate fi folosită ca o mască normală din material textil pentru un tratament de relaxare de 20 de minute sau ca un tratament facial îmbunătățit în combinație cu dispozitivul inteligent UFO 2, care folosește tehnologia Hyper-Infusion pentru a îmbunătăți absorbția ingredientelor măștii, pentru o piele moale, netedă și strălucitoare în doar 2 minute.

Să aflăm în detaliu toate noutățile minunate ale acestei soluții inovatoare de frumusețe FOREO:

Primele măști de față din lume cu dublă utilizare

Proiectată unic pentru a fi utilizată în două moduri, fiecare mască Farm To Face Sheet Mask poate fi aplicată ca o mască obișnuită, pentru un tratament relaxant de 20 de minute, sau poți oferi măștii tale din material un plus de energie cu tratamentul îmbunătățit al feței UFO 2, pentru o experiență SPA la tine acasă, în doar 2 minute!

Cele mai bune ingrediente naturale din toată lumea

Dezvoltate cu ingrediente de înaltă calitate provenite din destinații atent selectate din întreaga lume, aceste măști de țesut natural și pe bază de plante sunt ca un blend de întinerire pentru pielea ta, pline cu vitamine și substanțe nutritive esențiale pentru a-ți hrăni fața și a-i menține strălucirea proaspătă și sănătoasă.

Țesătură Tencel ecologică și biodegradabilă

Fabricate din celuloză naturală derivată din pulpa lemnului de eucalipt, aceste măști din țesătură ultra-ușoară sunt complet biodegradabile, durabile în utilizarea energiei și a resurselor naturale și de 10 ori mai rezistente la creșterea bacteriilor decât bumbacul – și se adaptează frumos oricărei forma feței.

Formule curate și sigure

Testate dermatologic și potrivite pentru toate tipurile de piele, formulele de măști de față Farm to Face sunt, de asemenea, cruelty-free și conțin mai puțin de 1% parfumuri sintetice. Sunt formulate fără sls, sles, parabeni, formaldehidă, agenți de eliberare a formaldehidei, ftalați, uleiuri minerale, palmitat de retinil, oxibenzonă, gudron de cărbune, hidrochinonă, triclosan și sulfați de triclocarban.

Pentru a se adapta la nevoile fiecărui tip de ten, FOREO s-a gândit la 5 formule diferite naturale și specifice:

  • Bulgarian Rose: infuzat cu apă de trandafiri bulgăresc și ulei prețios de jojoba, pentru a hidrata delicat.
  • Manuka Honey: infuzat cu miere parfumată de Manuka din Noua Zeelandă și alantoină, pentru a revitaliza tenul.
  • Acai Berry: infuzat cu fructe de acai din Brazilia și unt de shea pentru a netezi și a oferi un efect anti-îmbătrânire.
  • Green Tea: infuzat cu ceai verde antioxidant din Japonia și extract de rădăcină Ulmus Davidiana pentru purificare.

Cu atât de multe bunătăți proaspete dintre care să alegi, trebuie doar să te bucuri de ritualul tău de frumusețe și wellness în liniște totală!

Descoperă măștile de față din țesătură Farm to Face pe notino.ro

Despre FOREO

Brandul suedez de tehnologie de frumusețe FOREO oferă un nou standard de soluții pentru frumusețe și bunăstare, de la periile premiate pentru curățarea feței din linia LUNA, la inventarea dispozitivului inteligent pentru măști de față UFO, la periuța de dinți inovatoare ISSA. Această abordare este îndrăzneață: FOREO nu doar îmbunătățește design-urile existente, ci le demontează și le modelează din nou, asigurându-se că cele mai bune soluții nu sunt doar pentru puținele persoane bogate. FOREO promovează încrederea în sine: atunci când te simți bine în interior, și aspectul tău strălucește – misiune îndeplinită!